Bölcsődében kap repetát, ha kér? Mekkora mennyiséget adnak egyáltalán?
Kicsit tartok tőle, hogy güzü, beteges lesz, legyengül a kislányom.
92 cm, 11,5 kg tehát elég vékonykának számít. Tiszta izom ma nagyon megdicsérte a doktornéni milyen szép. Egyáltalán nincs rajta sehol hurkácska, nagyon formás.
Viszont. Amióta bármit ehet, azóta szinte felnőtt adagokat eszik. Leves + második + desszert + 2dl innivaló az ebédje. A tízórai és a többi étkezésre is majdnemcsak többet eszik, mint én magam. Lemozogja.
Mi lesz így vele a bölcsiben? Fél virsli? Fél fogára sem elég :(
Nálunk is adnak, ha kér. Csak az a gond, az én lányom nem mer kérni. Így általában amikor hazaérünk, akkor mondja, anya éhes vagyok! Szerintem a legtöbb helyen adnak, ha kér, de gondolom nem kérdezgetik végig a gyerekeket, hogy kérnek-e, ha szól, adnak.
Bocsi, de akin hurkácska van, az nem formás és az baj? Az én lányomon vannak hurkácskák, de nagyon formás és gyönyörű. :)
Kapnak repetát, persze.
Viszont az a gond szerintem, hogy ha az egyik gyerek befejezi, akkor a többieknek sem akarózik tovább enni és repetát kérni. Legalábbis a fiamnál ez lehet a probléma, mert állandóan éhes délután, pedig amúgy nem egy nagy evő és az óvónők szerint eszik rendesen.
Ja, a mai reggelijük fél zsömle + fél szelet párizsi volt :((((
Bocsánat, nem azért írtam a hurkácskákat :)
Csak kicsit rosszul jött ki. Szóval nem hurkás, de annak ellenére formás, tehát nem látszik ki a csontja. Erre gondoltam.
Arra nincs gond, kér még repetát (anyósnál rendszeresen, mert ott olyan keveset kap) csak hogy adnak-e.
Amúgy mindig is duci babára vágytam, sok hurkácskával, de hát az apjára ütött ebben :) Bele kellett törődnöm, hogy annyit eszik mint egy malacka mégsem hízik.
Hencsi úristen! :(
Reggeli 3 dl kakaó, egy szelet vajaskenyér felvágottal, fél paradicsom.
Tízórai egy nagyméretű kakaóscsiga úgy 8-10cm átmérőjű, 3 marék cseresznye mag nélkül, 2 dl tea
Ebéd felnőtt adag virslis bableves, felnőtt adag aranygaluska, 1 zsömle 3 szelet pulykapárizsi, 3 dl víz (a zsömit és a párizsit úgy könyörögte ki, hogy éhes még)
Jelenleg itt tartunk. S nálunk a felnőtt adag még nekem is néha sok. Apuka a felnőtt :)
Nos majdnem mindig így eszik ezért aggódom, ezek szerint jogosan.
Köszönöm :)
Az apja szerint majd csomagolok neki kaját ne maradjon éhen, vagy fizessünk be neki 2 adagot. De hát ezt így nem lehet...férfiak.
Nálunk is 3 merőkanálnyi a levesadag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!