Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a férje nem nagyon...

Akinek a férje nem nagyon segített be a gyerek körüli dolgokban, az bemert vállalni kistesót, igy is?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 07:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nézd, én azt mondom,hogy nem biztos,hogy vállalnék második gyereket, ha a férjem úgy dolgozna,hogy este 9-re ér haza.

Egyébként nálunk még csak két hónapos, de pl. úgy segítene, hogy akkor a soron következő esti etetést ő csinálja (tápszeres baba). És nem azért, mert én így akarom, hanem neki van erre igénye,hogy legalább ennyit is a picivel töltsön,akármennyire is fáradt.

De nagyon jó példa erre a barátnőm férje. Ő is elég későn ér haza, pici alszik. Ő annyiban segít,hogy az éjjeli szopinál ő kel fel, odaviszi a picit a barátnőmhöz, ő megszoptatja, apa utána visszaviszi. Ez is nagy segítség, mert anya szinte félálomba szoptat. Nem kell apától ezt kérni, maga alakította ki ezt a rendszert!

De mondom, én megértem, hogy máshol ez máshogy működik.

Nálunk ez így működik és nagyon meg vagyok ezzel elégedve!

2012. jan. 20. 08:54
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is meg vagyok elégedve! Van két csodálatos gyerekem, akikkel az apjuk hétvégén együtt tud lenni! Azért mert hétközben nem,nem volt mérvadó nálunk a gyerekválallás terén. Tudom hogy egyszer lesz jobb is. Ez egy ilyen időszak. Aki nem keres 300-400ezret, annak minden plusz munkár el kell válallni, nem úgy mint 5 éve!

Másrészt soha nem panaszkodtam, mert én megbírom egyedül is és nem is értem a panaszkodókat.

2012. jan. 20. 09:01
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, van,aki bírja egyedül is, van aki nem! Nem vagyunk egyformák!:)
2012. jan. 20. 09:12
 24/25 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Olvastam a hozzászólásokat és csak annyit akarok hozzáfűzni, hogy az, hogy egy pár együtt vállal gyermeket, nem jelenti azt, hogy a munka is egyformán osztódik el. Apa pénzt keres, körülményeket teremt, anya tiszta ruhát teremt, mos, főz. Anya kinézi a megvásárolandó kisruhát, apa pénzt csinál rá. Miért várom el tőle, hogy etessen, pelenkázzon, éjjel keljen fel etetni, ha ő sem várja el, hogy én menjek dolgozni az újszülött mellett. Nem attól apa egy apa, ha főz, pelenkáz vagy böfiztet helyettem, hanem attól, hogy ha vásárolni megy, viszi a fiát is magával, hogy addig is kettesben legyenek, vagy ketten mennek babaúszásra. Ha hazajön, játszik a gyerekkel, ez normális, de miért kell ő is olyasmiket csináljon, amiket én is megcsinálok (napi teendőkre gondolok, nem játékra)? Természetesen ha felkel éjjel, mert nem tud aludni a kislánykámtól, kijön, átveszi tőlem, ringatja egy kicsit. Ezt megköszönöm neki, de nem ELVÁROM tőle. Szerintem ég és föld a különbség a kettő között.
2012. jan. 20. 12:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen! Én is ezt mondtam, nem elvárom. Magától csinálja. Akármilyen hihetetlen vannak ám ilyen apák is!
2012. jan. 20. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!