Akinek a férje nem nagyon segített be a gyerek körüli dolgokban, az bemert vállalni kistesót, igy is?
Nézd, én azt mondom,hogy nem biztos,hogy vállalnék második gyereket, ha a férjem úgy dolgozna,hogy este 9-re ér haza.
Egyébként nálunk még csak két hónapos, de pl. úgy segítene, hogy akkor a soron következő esti etetést ő csinálja (tápszeres baba). És nem azért, mert én így akarom, hanem neki van erre igénye,hogy legalább ennyit is a picivel töltsön,akármennyire is fáradt.
De nagyon jó példa erre a barátnőm férje. Ő is elég későn ér haza, pici alszik. Ő annyiban segít,hogy az éjjeli szopinál ő kel fel, odaviszi a picit a barátnőmhöz, ő megszoptatja, apa utána visszaviszi. Ez is nagy segítség, mert anya szinte félálomba szoptat. Nem kell apától ezt kérni, maga alakította ki ezt a rendszert!
De mondom, én megértem, hogy máshol ez máshogy működik.
Nálunk ez így működik és nagyon meg vagyok ezzel elégedve!
Én is meg vagyok elégedve! Van két csodálatos gyerekem, akikkel az apjuk hétvégén együtt tud lenni! Azért mert hétközben nem,nem volt mérvadó nálunk a gyerekválallás terén. Tudom hogy egyszer lesz jobb is. Ez egy ilyen időszak. Aki nem keres 300-400ezret, annak minden plusz munkár el kell válallni, nem úgy mint 5 éve!
Másrészt soha nem panaszkodtam, mert én megbírom egyedül is és nem is értem a panaszkodókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!