Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 8 eves lanyomat lekene...

A 8 eves lanyomat lekene szoktassam errol, vagy nincs ezzel semmi baj?

Figyelt kérdés
Van egy 8 eves lanyom aki nagyon szeret boltos, babas, fodraszos stb. jatekokat jatszani, ami termezetes.De az a baj itt, hogy beszel egyedul ugyertem beszel a babaval, beszel kitalalt szemelyekkel (pesze csak jatek kozben)van amikor o a boltos es beszel a vevokkel.Sosincs szivem megmondani neki, hogy ne beszeljen egyedul mert olyan edesen jatszik.Ha most nem szoktatom le majd kesobb ez sulyosabba fog valni?Mit tegyek?Hogy csinaljam>?
2012. jan. 14. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj!Ez tök természetes egy gyereknél amikor játszik.
2012. jan. 14. 15:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kivel beszéljen szerencsétlen? Ez a szerepjátékoknak a lényege, beleképzeli magát egy szerepbe, ő a fodrász, a fodrász pedig beszélget a vendégekkel. Nem értem, hol itt a gond.
2012. jan. 14. 15:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ha nagyon raszok es nagyobb lessz, talan beszel majd egyedul (jatek nelkul)!
2012. jan. 14. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
hagyjad, had játsszon. elsem tudod képzelni, én miket játszottam egyedül 8 évesen. komplett tv műsorokat adtam a szekrénynek, stb. idővel majd kinövi.
2012. jan. 14. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne gondolj hülyeségeket.
2012. jan. 14. 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Istenem minden gyerek ezt csinálja. Ez most komoly kérdés?
2012. jan. 14. 15:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
En is ledobbentem, h ezt valaki problemanak tartja. Szerintem ezt minden gyerek jatssza. Inkabb orulj, h tud egyedul is jatszani, van fantaziajas. Es ez hogy sulyosbodhat?????
2012. jan. 14. 15:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy tud játszani! Gondolom, játszótársa nincs, hát a fantáziáját használja. Ez természetes dolog, ez nem fog sehová fajulni. Van egy élénk fantáziájú, értelmes, igazán játszani tudó gyereked, na akarj mást! Ha rászólsz, csak a kedvét veszi el a játéktól... annak meg mi értelme? Csak kárt okoznál...
2012. jan. 14. 15:26
 9/13 anonim ***** válasza:

nem értem mi a baj ezzel!??!

rá ne szólj, szegényben nehogy kialakíts egy szorongást :/

2012. jan. 14. 15:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, es lehet hogy igazatok van.De tenleg ezt egy rossz dolognak gondoltam.
2012. jan. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!