Hogyan szoktassam le a 21 hónapos lányomat a cicizésről?
Első vagyok, ezt kifelejtettem.
Az unokatesóm akkor már elmúlt két éves, erre emlékszem.
Basszus, hirtelen úgy olvastam, hogy "Hogyan szoktassam le a 21 hónapos lányomat a CIGIZÉSRŐL?"
Te jó ég...!
Nekem kórházba került a nagy fiam pár napra, természetesen mentem vele, és mikor hazajöttünk, mondtam neki, nagy fiú vagy már nem kell ez neked. Úgyhogy most az ujját szopja erősen.
Az idősebbiket 17 hónaposan szoktattam le, őt könnyű volt, mert kicsi szopi után a szájába nyomtam a cumit, és pár nap után már elég volt neki a cumi. De 21 hónaposan cumira már ne szoktasd rá.
Egyébként én úgy csináltam, hogy adtam neki, de kihúztam a szájából, kért, adtam neki, kihúztam és megunta.
21 hónapos a lányom. Egy hete nem kér reggel cicit. Ő döntött így. Felkelés után megkapja a 330 kakaóját. Az estiről úgy szoktattam le, hogy feküdtünk egymás mellett, cici- kakaó felváltva. Aztán rájött, hogy az üvegből sokkal jobban jön, mint a ciciből. Ez jópár hetet vett igénybe. Most már imádja a mézes tejet, kakaót, banános tejet reggel, este.
Most már csak délben kap (nem kéri, én adom), de már csak pár napig, míg annyira lecsökken a tejmennyiség, hogy talán magától elapadt.
Nekem is teher volt már, mint élvezet. A sok fog, a mohó szívás mind fájdalmat okozott csak.
Kitartás, nem tart már sokáig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!