A párom és én sokat utazunk külföldre, javarészt munka miatt. Ilyenkor általában a nagyszülők vagy rokonok vigyáznak a gyerekünkre, mert a munkahelyünk nem engedi hogy vigyük őt magunkkal. Plusz nem is tudnánk hová tenni.
Hetente általában 1-2 napot tudunk normálisan hármasban együtt tölteni. A férjemmel többet vagyunk természetesen együtt mivel kollégák vagyunk.
A 9. vagyok.Bakker,nem vagytok egyszerű helyzetben.És-mint feljebb kérdeztem-nagy luxus lenne,ha valahogy "szétválnátok" munkailag?
2012. jan. 7. 19:26
12/24 A kérdező kommentje:
Hát megélhetési szempontból eléggé :S Ha tehetném most is otthon lennék vele, én vinném oviba, foglalkozásokra, vagy csak simán otthon sógyurmáznék vele :(
2012. jan. 7. 19:33
13/24 anonim válasza:
ha jól kerestek az egyik nagyszülőt magatokkal kell vinni és akkor tudjátok vinni a picit is magatokkal.
az első 6 évet sehogy sem tudjátok majd bepótolni, 20 éves korában sem. ez igazi most vagy soha állapot.
2012. jan. 7. 19:40
14/24 anonim válasza:
Hát pedig szegény gyerek fogja meginni ennek a levét.
Én tuti keresnék magamnak másik munkahelyet. Kicsit szorítani kell a nadrágszíjon, de a gyermekem az első!!!
2012. jan. 7. 20:08
15/24 anonim válasza:
Hát nem tudom. Lehetne akármilyen jó munkahelyem, egyszerűen nem vinne rá a lélek, hogy a kisgyerekemről lemondjak a munka miatt heti kb 4-5 napot... Mit érek a jó munkával, meg a megszerzett sok pénzzel, ha a gyerekem nem fog kötődni hozzám igazán? :/ én kozmetikus vagyok, a férjem eladó. Nem keresünk sokat, átlagosan élünk, most gyesen vagyok itthon 3. évben, és a gyes meg kb kutyaf..sza. De összehúzzuk azt a nadrágszíjat, és így is eléldegélünk, és még így is azt mondom, hogy ez a legboldogabb időszaka az életemnek, hogy a kislányommal itthon lehetek, és láthatom, ahogy napról napra fejlődik, minden nap új szavakkal ajándékoz meg, egyre ügyesebb!! Tudom, hogy nagyon jó,ha az embernek jól fizető állása van. De nekem mást súgna az értékrendem. :/
2012. jan. 7. 20:18
16/24 anonim válasza:
Én a helyedben otthagynám a mostani melót, és keresnék egy másikat, ami a közelben van. Egy ekkora gyereknek (sőt, még egy tízéveseknek is) szüksége van arra, hogy az anyjával legyen. Főleg most, amíg nincs oviban. Ha ovis lesz, akkor pedig gyakorlatilag nem is találkoztok vele. Reggel-este rokonok, nagymama, napközben meg ovi. Amíg van mit enni, van tető a fejetek fölött, én tutira nem dolgoznék így egy ilyen pici gyerek mellett. Sőt, inkább nem is dolgoznék, inkább lemondanék olyan dolgokról, amik nem létfontosságúak (vadiúj ruhák, luxus-nyaralás, drága cuccok stb), és egész nap vele lennék. Ez olyan dolog, amit nem tudsz bepótolni soha, de SOHA az életben!
2012. jan. 7. 20:59
17/24 anonim válasza:
16.-os vagyok.
Egyébként nagyon ajánlom, hogy nézd meg az Egy bébiszitter naplója c. filmet. Abban pont egy olyan családról van szó, ahol a szülők állandóan dolgoznak, és a gyerkőc állandóan bébiszitterre van bízva.
2012. jan. 7. 21:10
18/24 TKI Ibolya válasza:
A kérdésedre egyszerű a válasz SEHOGY nem tudod ezeket a napokat hónapokat pótolni.Nincs az a munkahely és pénz ami miatt bármelyik gyerekemről is lemondanék és hagynám hogy más nevelje,mert bizony nálatok most ez a helyzet.Heti 1-2 napot a mamának kellene vele lenni nem anyának.Hiába viszed moziba,nyaralásra vagy veszed meg a legdrágább játékot neki az nem pótol téged.Egy pici gyereknek akkor van szüksége rád amikor megüti a térdét,rosszat álmodik vagy csak egyszerűen hozzád akar bújni.Szerintem válts munkahelyet vagy kérd magad másik beosztásba.A férjed kibírja ha nem vagytok együtt állandóan de a gyereketek túl kicsi még ehhez.Nem akarlak elkeseríteni de egyik ismerősünknél is hasonló a helyzet a nagyi neveli a picit.A kislány már nem azt mondja anya hanem a keresztnevén szólítja és éjjel ha felriad a mamát keresi anya már nem jó.
2012. jan. 7. 21:35
19/24 anonim válasza:
Ha ennyire elfoglaltak vagytok, miért kellett nektek gyerek?
2012. jan. 8. 07:02
20/24 A kérdező kommentje:
Mert csak fél éve vagyunk ilyen elfoglaltak, akkor már 2,5 éves volt a kicsi.
Ma már 3 éves, és egy hete óvodás. A nagynénje szokta óvodába vinni.
Felmondani nem szeretnék, mindketten szeretjük amit csinálunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!