Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szakítsunk időt a gyerekre?

Hogy szakítsunk időt a gyerekre?

Figyelt kérdés

A párom és én sokat utazunk külföldre, javarészt munka miatt. Ilyenkor általában a nagyszülők vagy rokonok vigyáznak a gyerekünkre, mert a munkahelyünk nem engedi hogy vigyük őt magunkkal. Plusz nem is tudnánk hová tenni.

Hetente általában 1-2 napot tudunk normálisan hármasban együtt tölteni. A férjemmel többet vagyunk természetesen együtt mivel kollégák vagyunk.

2012. jan. 7. 17:55
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan kárpótolhatnánk őt ezért?
2012. jan. 7. 17:55
 2/24 anonim ***** válasza:
hua... és milyen idős a pici?
2012. jan. 7. 17:57
 3/24 anonim ***** válasza:
1-2 nap? akkor a nagyik és a családtagok nevelik javarészt a gyereket. ez nagyon nagyon kevés
2012. jan. 7. 17:58
 4/24 A kérdező kommentje:
3 éves
2012. jan. 7. 17:58
 5/24 anonim ***** válasza:
miota csinaljatok igy ?
2012. jan. 7. 17:59
 6/24 anonim ***** válasza:
csak egy megoldás létezik hogy vagy visztiek magatokkal, vagy mivel lassan ovis akkormajdnem tök mindegy hogy ott van e valamely szülö mert más vigyázz a ygermekere, más mesél neki este, más fürdeti, és más valaki vigyázza álmát... nme tom be tudjátok e valaha potolni, illetve kialakul e valmilyen kötödés a szülök és gyermek közt. nem vagyok benne biztos hogy egészségesen csinaltatok..:(
2012. jan. 7. 18:01
 7/24 A kérdező kommentje:
Muszáj volt visszamennem dolgozni... Fél éve járunk külföldre együtt tárgyalni a férjemmel. Sajnálom csórikámat, de ebben a gazdasági helyzetben veszélyes lenne felmondani.
2012. jan. 7. 18:04
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

iegn veszélyes de (én biztos kimennék külföldre s maradnék is s akkor egxütt lenne mindenki

"csórika "jelzést remelem nem a gyermekre irtad

2012. jan. 7. 18:16
 9/24 anonim ***** válasza:

Hát ez így nem fog menni.És mivel gondoltad,hogy kárpótolod?A vele töltött időt nem lehet beváltani ajándékokra.Én is kijárok(Ausztria,Németország,Szlovénia),

-ez már a kicsi születése előtt is így volt-ám én sokszor vittem/viszem magammal.Igaz,megtehetem,mivel a saját magam főnöke vagyok.Most már kiscsoportos ovis,ha 1 napos útra megyek nem viszem(vagy úgy intézem,hogy reggel én vigyem,ám akkor csak este érek haza,vagy úgy,hogy hajnalba elmegyek,és akkor úgy érek visszaérek,hogy én hozom el),ám ha több naposra elviszem.Azt nem lehetne,hogy valamelyikőtök munkahelyet vált?Tudom,hogy a mai világban ez luxus,meg megfontolandó,ám a tét nagy:a gyereketek!Nem mindegy,hogy ki és hogyan neveli.Ezek az évek nagyon fontosak,igencsak hatással lesznek a jövőjére.Ne hagyjátok,hogy a dolgok kicsússzanak a kezetekből.És egy kérdés:amit NEM bántásból írok(pusztán kíváncsiságból):mielőtt megszületett nem együtt dolgoztatok?Nem lehetett látni,tudni,hogy ez így lesz?

2012. jan. 7. 18:21
 10/24 A kérdező kommentje:
Más beosztásban voltam a terhesség előtt, aztán megszereztem még egy nyelvből papírt, és így kerültem egy beosztásba a párommal. Nem, nem tudtuk előre hogy ez lesz :S
2012. jan. 7. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!