2-3 éves gyerekre már bundás cipőt/csizmát adtok?
Tegnap nem adtam rá béleltet,de megbántam!Viszont nekünk csak hótaposónk van,meg egy magas szárú bakancs,ami béleletlen.Vagy 2 zoknival próbálom a bakancsot,vagy letojom,hogy nincs hó,meg lucsok,és ráadom egy vékony zoknival a hótaposót.
Szóval én mától téli cipőt-ruhát fogok a lányomra adni!
Nem, még az őszi Siestájában jár. Egy harisnya és egy vékony zokni van a lábán, nehogy fázzon, erre mikor leveszem róla itthon, tiszta víz a lába. Ebben rám hasonlít. Én még az őszi kabátomba járok, egy vékony kabát, alatta egy póló és egy vékony pulcsi, és sokszor folyik rólam a víz. A párom már rég a téli kabátját hordja, póló, vastag pulcsi, téli kabát, sál, sapka, kesztyű. Kicsit nevetségesen nézünk ki, ha együtt megyünk valahova, mert ő is így majd meg fagy, rólam meg ömlik a víz.
A fiamat így öltöztetem: harisnya, zokni, póló, vékony pulcsi (ha extra hideg van, -10 körül), akkor akkor kap egy kötött pulcsit, vagy vékony pulcsi helyett vastagat adok rá), téli kabát, kötött sapka (de még nem a nagyon vastag téli), vékony sál, kesztyű.
ilyet adok a két éves és három hónapos fiamra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!