104es méret kb. mekkora gyerekre jó?
Figyelt kérdés
legalább évre szeretném tudni (tudom, hogy nagyon különböző, de mégis, kb.)?2011. dec. 9. 14:30
1/12 anonim válasza:
Szia.3 évesre kb.az én fiam augusztus végén volt 3 és ekkora méretű ruhákat hord:-)
Üdv
2/12 anonim válasza:
2,5 éves lányom akkora mint egy átlag 3,5 éves, ő most kezdi hordani a 104est
3/12 anonim válasza:
A 3,5 éves lányomra még egy kicsit nagy a 104-es :)
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. dec. 9. 14:42
5/12 anonim válasza:
Kisfaim 3 lesz februárban, 98/104-eseket hord.
6/12 anonim válasza:
Három éves volt szeptemberben, most nőtte ki a 104-est.
7/12 anonim válasza:
Lányom 4 éves és 104-110-es ruhákat hord.
8/12 anonim válasza:
3 éves a lányom, ezt a méretet hordja.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi!
akkor átlagban 3 évre lesz ekkora.
2011. dec. 9. 16:19
10/12 anonim válasza:
100-105 centisre. :)
Olyan idétlen dolog életkorra megadni! Csak átlagot lehet nézni, de ki nézi azt, hogy alacsony-magas, husis-vékony?
Mi rengetegszer kaptunk emiatt olyan babaruhákat rokonoktól, amiket már akkor kinőtt, amikor megvették. Állati kellemetlen megmondani, hogy köszi, de már most kicsi!
Az én lányom 11 hónapos és 86/92 méretet hord. Pedig nem veszek neki háromszor akkorát, mint amekkora kellene, hogy "majd belenő". és nem is dagi, hogy azért kellene nagyobb, mert felveszi a szélessége.
Ez elvileg 1 1/2-2 évesekre való.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!