Most van kisfiam a csúcson a dackorszakban? Lent.
Figyelt kérdés
Februárba lesz 3 éves. Eddig egészen normális volt. De egy ideje, mindenért üvölt, nyüszög. Ha valami nem úgy van,a hogy ő képzelte, vagy nem kap meg valamit akkor rögtön kiabál, dühöng, ordít. Ebéd után nem akar aludni, pedig álmos, nyűgös, megy a hiszti. De ha hagyom, hogy ne aludjon, akkor már 5 fele nem lehet vele bírni.ÁÁÁ, túl kell élni?:-)2011. dec. 23. 14:11
1/3 anonim válasza:
Na az én lányom kb 1.5 évig volt a dackorszaka csúcsán...mindig azt hittem, hogy ez már a vég és akkor jött egy rosszabb időszak. Most 4.5 éves és kezd lenyugodni, persze van, hogy kitör belőle valami (főleg most karácsony környékén a várakozás kikészíti) de már látom a fényt az alagút végén. Kitartás és sok türelem. Nálunk most a kicsi lesz soron dacügyileg :)
Mindig azzal nyugtatom magam, hogy a kamaszkorhoz képest ez semmi, illetve legalább ki tudja mutatni az érzelmeit. :)
2/3 A kérdező kommentje:
1,5 év? Te jó ég? Addig megőszülök teljesen:-)
Próbálok türelmes lenni, de néha elszakad a cérna, és rákiabálok.
2011. dec. 23. 14:45
3/3 anonim válasza:
Az én lányom 2.5 éves, és úgy gondolom nálunk is most jött el a csúcsok csúcsa. Vagyis csak sejtem, mert ennél rosszabbat már elképzelni sem tudok. Ugyanezeket csinálja mint a tiéd, a múltkor leégetett egy bevásárlókp.-ban, ütott, rugdosott, megtépte a hajamat, majd a sajátját is. Én már sokmindent kipróbáltam, ezen csak a mértéktelen türelem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!