Fájások közti szünetben tényleg nincs semmilyen fájdalom? És hogy kezdődik egy fájás:Fokozatosan, vagy egyből a csúcson?
Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 10:24
1/4 anonim válasza:
Nekem fokozatosan, meses-szerű fájdalmakkal kezdődött, majd átváltott 3 óra múltán 5-6 perces fájásokra. Egy fájás fél-egyperces, majd 5 perc pihenő, szünet, vagy legalábbis tompul a fájdalom. Hát a 2 perces fájásoktól kezdve már alig van különbség. Az a jó, ha minél hamarabb eljutsz idáig és nem mondjuk fél-egy nap alatt.
2/4 anonim válasza:
Szia! normál esetben a fájások az elején nem egybefüggőek, hanem 10-15 perces szünetek vannak köztük, amikor nem érzel semmi kellemetlenséget. A fájások eleinte tompák, majd egyre erősebbek. A vajúdás vége felé egyre erősebb fájások vannak, egyre gyakrabban. A kitoláskor meg szinte egybefüggő a fájás, néhány mp-nyi pihenővel. A fájdalom intenzitása egyébként egyénenként változó, függ attól, hogy kinek mekkora az ingerküszöbe.. Nekem pl. a ct 2 perces fájásokat mutatott, mikor beértem a kórházba, de én normál mensis görcsöknél nem éreztem erősebbnek őket..ott döbbentem le, hogy már itt tartunk. A fájásaim se voltak erősek, 70-90 közöttiek (ezt írta ki a gép), mégsem fájt annyira, mint az előző szülésnél a sokkal kisebb fájás (akkor burkot repesztettek, hogy beinduljon a szülés :(, viszont így is 3 óra alatt megszületett a kislányom, mert az enyhe fájásokra is jól tágultam..
3/4 anonim válasza:
Fokozatosan jönnek, bár nekem a végén nem tűnt fel, hogy lennének fokozatok:) Kaptam oxitocint, így percenként voltak egy percig tartó fájásaim, de én minden fájás után beájultam egy kicsit, és csak a következő fájásra tértem magamhoz. A párom szerint aludtam is ezalatt az idő alatt.
4/4 anonim válasza:
Ahogy jön a fájás, erősődik és szépen lecseng. Közte tényleg semmi fájdalom:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!