Összesen (mindenkire) mennyit költöttetek idén karácsonyra?
29-es vahyok
Sokan írták a fát, nálam az kimaradt. Minden évben a kertből választunk egy fát. Pár éve lett ültetve úgy 20 db, így folyamatosan lesz. Most egy nagy ezüstfenyőt választottam ki, párom majd kivágja szombaton.
Hú, hát csak pislogok itt egy-két hozzászóláson, hogy mennyit költenek ajándékokra...De persze semmi rosszindulat, csak a környezetemben nem ez a "divat".
Mi pl. csak a családban lévő gyerekeknek veszünk, átlag 3000 ft értékben, ez kb. 20000 ft.Díszek a régiek, műfenyő a régi, kaja az a nagyszülőknél lesz.Férjemmel egymással nem ajándékozunk már rég, úgyis megvesszük év közben ami kell, karácson ide vagy oda.Sem sógornak, sem dédinek, sem nagyszülőnek nem adunk, nagyon nagy a család, nem győzzük.Nincs is ebből sértődés, mi úgy gondoljuk hogy a gyerekek ünnepe ez, és persze a szereteté.De ha lenne rá fölös pár tízezer, akkor szívesen vennék legalább a sógoroknak, sógornőknek, nagyszülőknek.De akkor sem nagy összegben, két-három ezerért max.
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
nekünk jó sok lett idén de ebben van most egy nagy ajándék, mert a fiam zenélni akar és megvettük neki a dobszettet. 70.000 Ft ért. Már dobolt többször egy ismerősnél, és nagyon odavan érte, nemsokára tanítani is fogja az ismerősünk. Szóval ezen felül még a két gyerekre összesen játékot kb 25. 000 Ft-ot költöttünk. rokon gyerekekre (6 gyerek ) 23.000 Ft-ot. Sógornőmékre 8000 Ft anyósomékra szintén 8000 Ft, anyumékra 13.000 Ft tesómékkal nem ajándékozunk csak a gyereknek. Mi a párommal egymásra kb 30.000 ft-ot költöttünk,( pedig úgy volt hogy nem veszünk de aztán ő vett valamit szóval nekem is kellett)
fa 10.000 Ft kaja kb 50.000 Ft. ez 207.000Ft
a férjem kajajegyeit mindig csak gyűjtögetem úgyhogy a kaja nagy részét megoldottuk abból, és náluk a karácsonyi pénz még a fizu fele szóval nem vágott földhöz a karácsony, és még vateráztam is a hónapban majdnem 50.000 ft-ot.(ez csak szerencse hogy volt mit épp eladni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!