Nem azt kapná karácsonyra amit kért. Fog így örülni?
Szia!
Ha tehetitek, azt vegyétek meg neki, amit szeretne. Saját tapasztalat, hogy az én 16 évesem, a mai napig emlegeti, hogy akkor nem azt kapta amit szeretett volna.
Lassan meg kell tanulnia, hogy nem minden úgy történik, ahogy ő szeretné...
Szerintem valahol el kell kezdeni racionalizálni a gyerek óhajait. Kicsit túlzok, de ilyen alapon majd a 18. szülinapjára kér egy kocsit, és nem fog örülni, ha nem kapja meg.
Nem tudom melyik star wars legot szeretné a kisfiad, de ebből is vannak olcsóbbak, pl. ezek:
De szerintem, biztos örülne a lego helikopternek is.
Ó én hányszor nem azt kaptam, amit szerettem volna.
Én hamar megtanultam, hogy az élet nem habos torta. Csak azt nem értem, hogy akkor a szüleim miért kérdezték meg mindig, hogy mit szeretnék?!
Ahogy írta az egyik válaszoló: Hamarosan meg kell tanulnia ezt is.. De (!) még 6 éves, bőven ráér erre.
Úgyhogy cseréljétek ki neki vagy nézettek olcsóbbat.
Olvastam a válaszokat, és kicsit elbizonytalanodtam.
Három éves a fiam, Verdás kamiont kért, de nem vettem meg, mivel nagyon drága, és értelmét sem igen látom.
Pénztárgépet kap, tudja, h nem lesz kamion, eléggé szomorkodik miatta.
Szerintetek nagy csalódás lesz?
Szeret boltosat játszani, eddig egy számológépet nyomkodott, az volt a pénztárgép, naponta játszunk vele, ezért gondoltam erre a játékra.
Elbizonytalanodtam, tényleg meg kellene venni neki a kamiont?
Már bánom, hogy leírtam a 0%-os véleményemet...
Tulajdonképpen mindenki úgy kapatja el a gyerekét, ahogy szeretné. Később fog úgyis csak kiderülni, mi a helyes módszer.
a fiam minden évben szülinapra is és karácsonyra is azt kap amit kér. Ha van rá keret nem érdekel hasznos e vagy sem megéri e vagy sem. Az éri meg amit egy gyerek használ kihasznál. Saját szüleimtől nem kaptam meg igaz nem dologi természetű dolgot, ami a mai életemet is befolyásolhatta volna, mert szerintük baromság volt. Mai napig vágyom rá,csak már nagyon nehéz lenne megvalósítani a gyerekek mellett.
És a fiam nincs elkapatva. Minden karácsony előtt átválogatjuk a játékokat együtt. Ő maga teszi ki azokat amiket már nem használ és azokat eladományozzuk. Ha van olyan ami esetleg nagyon drága volt és szinte sosem játszott vele, felteszem vaterára, így jön vissza belőle valami.Múltkor látta hogy a másfél éves unokatesójának mennyire tetszik az ő nagy kukásautója, erre nekiadott egyet ami ugyanolyan csak kicsit kisebb. Eddig még csakis olyan játékkal nem játszot amit nem ő választott, hanem én gondoltam úgy hogy örülne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!