Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha ilyen mintás boxert veszek a barátomnak karácsonyra akkor örülni fog? Nem túl gyerekes? 22 éves
te ismered a csávódat
am sztem nem rossz de én pl nem szeretem az ilyen boxereket:)
Nekem tetszik de én tényleg gyerekes vok :X
17/F
A párját akarja meglepni 64%-os Bunkó!
Miért kell emiatt basztatni valakit, jót akar és a véleményünket kérte, tetszik-e majd neki!
Nem baszogatást várt!
A kérdésedre a válasz szerintem hát...nem tudom, lehet teszeni fog neki, de miért nem veszel inkább Sloggiból lehet kapni a Triump boltokban fekete egyszínű feszülőset, az jobban néz ki férfiasabb szerintem!
De a sexelő ördögök sem rosszak végűl is!
:)
(Hány éves vagy & mióta vagytok együtt?)
Figyelj! :) Arra gondolj, hogy majd karácsony utáni napokban, kint gyönyörű hóesés lesz, bent pedig vadító meleg, hangulatos fények & süteményillat, ha majd simogatjátok & kényeztetitek egymást & eljuttok az ágyig, akkor miben tetszene neked jobban? Egy szűk, szoros, sexis fekete alsóban, amitől csak még jobban kívánnád mint előtte, vagy egy fakó sárga pizsama anyagú ördögös boxerben? ;)
Szerintem ha tényleg ilyesmit akarsz neki, akkor legalább feszülőset vegyél neki és azokból is van ilyen "benyúlós" vagyis nem tom h hívják, a kezedet be tudod elől rakni a boxerbe, annak biztos örülni fog, ha nem is akkor amikor megkapja hanem mielőtt levenné :P xd
Mi nagyon szeretjük az olyanokat (pasim 20 éves), és most 1 csomó helyen láttam tök jó mintájúakat is. Pl: Spf, H&M, asszem még a Jeans Clubban is van ilyen, ha az ára is számít.
De csak tudod, hogy tetszene-e neki, meg hogy gyerekes-e. Gondolom ha a szobája tele van plüssállatokkal meg Scooby Doo-s ágyneműben alszotok akkor az. De nem kell feltétlenül gyerekes mintájút venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!