Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha ilyen mintás boxert veszek a barátomnak karácsonyra akkor örülni fog? Nem túl gyerekes? 22 éves
2010. dec. 7. 21:51
11/19 anonim válasza:
szerintem ne vegyél neki ilyen boxert...helyette meglephetnéd a kedvenc CD-jével,DVD-jével,egy jó parfümmel,övvel,vagy koncertjeggyel.:)
12/19 anonim válasza:
ha veszel még hozá valamit akkor nem rosz .Föleg ha szereti az ilyen fazonut.....
22f
13/19 anonim válasza:
Szerintem ezt ízlése válogatja. Én is vettem már a páromnak hasonló mintájú boxert,bár nem karácsonyra,hanem csak úgy,de ő örült neki. (29 éves)
14/19 anonim válasza:
Én is kaptam már ilyet söt vetem is szerintem tök jó
16/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.csak azért szeretnék ilyet venni és nem feszülőset mert alapból is ilyeneket hord(csak nem mintásat) és nemtudom tetszene e neki a feszülős.majd esetleg rákérdezek:)
2010. dec. 9. 17:18
17/19 anonim válasza:
Ú..kicsit téll. gyerekes,bocsi. :S
De a feszülősnek sztem jobban örülne. :)
18/19 anonim válasza:
Lehet, hogy ábrás de a figurák pózai miatt nem érzem gyerekesnek.
A feszülősek is lehetnek kényelmesek, de a többsége hátul bevág, amit nem tudok megszokni.
Nem ismerem a barátodat, de engem nem igazán érdekelne a gatyám mintája, ha csak nem tetszik a barátnőmnek.
Esetleg még akkor, ha viccesnek találom a mintákat vagy beindítja a fantáziámat.
24/F
19/19 anonim válasza:
kérdezd meg mert pl. én utálom a feszülős boxert!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!