Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyra a barátomnak olyan kuponokat szeretnék adni amit én készítek és bármikor beválthat nálam, mit írjak a kuponokra?
ilyenekre gondolok hogy szex bármikor...de ez még csak egy ja és nem csak ilyen szexuális :D csináltatok már ilyet? mit írtatok vagy mit írnátok rá?
ötletek?
"ágybareggeli"
"masszázs"
"Ezt arra váltod be amire akarod"
"Hozz egy sört"
Hirtelen ennyi :)
"tégy magadévá!" "fürdess meg!" "kérek egy meleg teát!" "hozz egy sört a boltból!" "puszilj végig tetőtől talpig!" "táncolj nekem!" "beteg vagyok, ápolgass!" "menjünk el moziba!" "nézzünk meg egy filmet itthon összebújva!" "kérek egy puszit!" "mosd ki a szennyesem!" "borotválkozzál meg!" mittomén:D
"nézzünk meg egy filmet" (és akkor ő választhatná ki a filmet, és nincs apelláta :D), "menjünk moziba/kirándulni stb.", "pasis este" (átjönnének a barátai kártyázni/meccset nézni pl.), "mosogass me te el/vagy hasonlók" (persze akkor, ha van nálatok munkamegosztás alapból :D), "mosd le a kocsit", "párnacsata"...
őőő neeee :D ne lődd le anyival h szex bármikor oszd fel :D
őőőő csók bármikor :D de tényleg :D lehetne belőle jópofa helyzeteket csinálni :D én tuti elő kapnék 1 "csók" kupont pl mikor ellenőrnek mutatod a bérletet :D poén lenne :D
őőő sült csirke bármikor :D sose jön rosszul 1 kis kaja a meccshez :D
19F
ezek jók :D köszi mindenkinek:D
MÉG MÉG MÉG JÖHETNEK:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!