Nem azt kapná karácsonyra amit kért. Fog így örülni?
Figyelt kérdés
6 éves kisfiam Star Wars legót szeretne karácsonyra,meg távirányítós helikoptert.De az első túl kicsi az árához képest a távirányítós helikopter meg még nem való neki.Legó helikoptert vettünk neki,de nem tudom fog-e neki örülni,mert folyton a másik kettőről beszél.Vagy cseréljük ki a Star Wars legóra,még akkor is ha abban annyi pénzért alig van valami.Egy tízest tudunk rászánni.2011. dec. 17. 12:16
11/12 anonim válasza:
most nézem 6 éves a fiad enyém 5 és fél és apa segítségével egész ügyesen irányítja a távirányítós helikoptert szóval szerintem nem is biztos hogy olyan kicsi hozzá, a star wars legó meg neki is bejön de van más ami előbbre van a listáján, úgyhogy másfajta legót kap.
12/12 anonim válasza:
Mi is megpróbáljuk megadni neki,amit kér, de ő mindent szeretne, ami a reklámokban van. Mondjuk ő mindennek örül. Egyetlen dolog, amit nagyon kér és emleget, nem is olyan drága, bár a nagyságához képest az, de azt megkapja.
Egyébként én el tudom neki magyarázni, hogy ehhez még kicsi vagy, majd talán jövőre, vagy hogy ez nagyon drága és a Jézuskának nincs annyi pénze, hogy mindent megvegyen, amit Te szeretnél. Hál isten megérti.
Februárban lesz négy éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!