12-ik éves a lányom, nem igazán tud örülni semminek és nem is érdekli szinte semmi, milyen ajándékot lehetne neki venni karácsonyra? Minek örülnek általában az ilyen idős lánykák?
Az én lányom anno parfümnek örült a legjobban 12 évesen.
Én könyvnek. A szomszéd kislány ruháknak. Sokan számítógépes játéknak vagy DVD-filmnek.
Neked kellene tudni...
Nálunk ugyanez a helyzet csak fiúban.
Holnap lesz 10 éves, kapni fog egy mp4 lejátszót, számítógépe van, telója van, órát kap a nagyitól, a másiktól meg gipsz-kiönő készletet, mert szeret kézműves dogokat csinálgatni. Kap hozzá akril-festéket amivel szépen ki lehet pngálni.
De előre tudom, hogy semminek hirtelen nem fog örülni, keveselni fogja, de hát többre nem tellik.
Barátnőm kislányának vettünk névnapra fehér mágneses táblát, arra kirakosgathatja a fényképeket, jegyzeteket, rajzolgathat rá. Ő 11 és fél éves.
Esetleg valami arany-ékszer? Fülbevaló, gyűrű, én régen nagyon örültem ilyesminek, no meg persze valami smink készletnek tükörrel. Körömlakk. Elbíbelődik vele a szünetben, mert ugye a suliban nem engedik az ilyesmit.
Remélem tudtam segíteni.
Hát...1-2 éve anyuék elvittek engem az Auchanba, mert látott az újságba hajvasalot, hajgöndörítöt és formázot.
Most meghalnék a ha nem lenne hajvasalom:D. Most is van a Tescoba/ Auchanba.
Nézzük a dolgok pozitív oldalát:én most leszek 14 éves decemberben,de a SZÜLETÉSNAPOMRA SEMMIT NEM KAPOK ÉS SOHA NEM IS KAPTAM,CSAK NÉMI TÖRŐDÉST,és mennyire megelégedtem vele..ő is kaphatná ezt..vagy hajvasalót is kaphatna..ha mp3-ja van,akkor vegyetek neki mp4et,vagy új telót..a teló mindig bejön:én sosem unom meg a telefonokkal való bibelődést.Három éves a telefonom,máig rakok rá és hallgatok zenéket rajta..de már tudnék örülni egy újnak..vagy a nyomtatóba patronnak..vagy mondjuk vedd meg neki te a nyomtatót,az egyik rokon meg a patront(patronokat) és emellé még vmi kisebb ajándékot..
Szerintem nála nem a megbecsüléssel van gond,hanem azzal,hogy mindent egyedivé akar tenni-ÉS MIT CSINÁLJON,ugráljon örömében és énekelje,hogy éljenek az ajándékok meg éljen anya??Ugyanmár..ha megköszöni annál többet mit tegyen..én mást nem csinálok..megköszönöm,elszórakozgatok az ajándékokkal és kész..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!