12-ik éves a lányom, nem igazán tud örülni semminek és nem is érdekli szinte semmi, milyen ajándékot lehetne neki venni karácsonyra? Minek örülnek általában az ilyen idős lánykák?
2. vok,
akit úgy lehurrogtatok,
akinek nincs gyereke az ne is válaszoljon egy ilyen kérdésre,
elég szomorú, hogy valaki csak "törődést" kap szülinapra.
Képzeljétek, én mindent megadok a gyerekeimnek amit csak tudok. Az ajándékok mellett, saját magam sütöttem a tortát, lufival díszítettem a szobát, szeretettel gondoskodok róla (róluk), de ajándék az akkor is kell!
És miért ne kéne smink neki?
Miért ne próbálkozhatna vele otthon?
És ékszer?? Az miért nem jó szerintetek?
Egy ekkora lány már igazán kaphatna egy kis vékonyka gyűrűt, nem nagy összeg, nehogy azt higyjétek!
Kedves utolsó!
Igazad van, és egyetértek veled. Elhiheted. De hidd el én is mindent megtettem és teszek azért, hogy a lányom örülni tudjon. Én is sütök neki tortát és vettem már neki gyűrűt, sminkkészletet és még nagyon sok mást is. De sajnos amióta az apánál is úgy van joga lenni azóta kevesebbet akar velem lenni. Én anyagilag bármenyit is költök rá, az apa hatására mégis édes kevés és semmitmondó számára. Az a legszomorúbb, hogy szinte elő van írva, hogy mit vegyek, illetve a kislány azzal van telebeszélve, hogy anyád ezt meg ezt vesz. És, ha mégsem azt veszem akkor én vagyok a szemét ha pedig megveszem csak addig tart amíg megkapja. Pedig olyan dolgokat beszél be a gyereknek amire semmi szüksége nem lenne, hiszen már van neki, és amire szüksége lenne annak picit sem tud örülni. Soha ne éld átt azt amit én, soha ne érezz anyi fájdalmat mint amit én a gyerekeid miatt. Kívánom, hogy igazán BÉKÉS BOLDOG LEGYEN A KARÁCSONYOTOK!!!
Kedves Kérdező!
Neked is Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok, és remélem, ha majd a lányod túllépi ezt a serdülőkort akkor rájön, hogy milyen fontos is az anyukája!:)
Én is 12 éves vagyok.
Mondjuk én bárminek örülök, amit tőlük kapok, mert számomra az a legértékesebb, hogy gondoltak rám, és én is veszek nekik ajándékot idén először, hogy ők is érezzenek így, még ha az évben nem is sokszor.
Em hát én ruhának, sminknek, ékszernek, de tényleg, bárminek örülök/örülnék.
Em ha nem fiús, hanem lányos ízlése van/bár nekem nem az jött le onnan, hogy nem szereti, a sminket ékszer ruhát/ akkor van olyan PC játék, hogy DivatSuli. Én angyon szeretem, tök jól elvagyok vele.
Ezeken kívül pedig valami jó film, másmilyen PC, iPod, mp4, dvd lejátszó, fényképezőgép? Ha az elektromos cuccokat szereti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!