Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Összesen (mindenkire) mennyit...

Összesen (mindenkire) mennyit költöttetek idén karácsonyra?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 07:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

ez az első Karácsony,hogy fánk lesz,így műfenyő 5690,díszek,szaloncukor,7500,ez összesen 14.000 Ft

a férjem kapott egy telefont 60 ezerért,de erre ő megkereste a pénzt, plusz melót vállalt

a fiúnk kapott puzzle szőnyeget,az 5 ezer volt

Anyóséknak,férjem Nagyszüleienek az ajándéka összesen 6 ezer volt (ők mindig csak apróságot kapnak)

a Szenteste az én szüleimnél lesz.megegyeztünk,hogy minden felnőtt 2500-ért kap valami apróságot,a gyerekek 5-ért(a fiam ajándéka 8 ezer volt,de mi kipótoljuk a 3 ezerrel).itt a mi részünk:9500+3000

eddig 102000-nél járunk.

még a férjem Húgának a gyerekének kell venni valami apróságot,könyvet fog kapni,az olyan 1500 lesz.

kajára nem nagyon kell költenünk,mert vendégségbe megyünk,Anyunak fogok adni a kajába 2-3 ezret.

tehát olyan 110 ezer lesz a vége

2011. dec. 19. 09:02
 12/36 anonim ***** válasza:
35-40 ezer forintot kb. Sógoromék 4-en, anyósom, dédi, anyukámék 2-en, mi 3-an. Tehát 11 fő. A felnőttek jelképes ajándékot kapnak, kb. 3-4 ezer forint értékben, a gyerekek kapnak nagyobbat. 3,5 éves kislány anyukája.
2011. dec. 19. 09:14
 13/36 anonim ***** válasza:

Összegezve:

Szülők (Anya részről): 1 db naptár + 5 hónapos lányunkról képek + ragasztó

Szülők (Apa részről): 1 db naptár + 5 hónapos lányunkról képek + ragasztó

Testvér család (Anya részről): Csak a gyermek kap ajándékot: ToyStory-s törülköző (kapucnis), 1 db naptár + 5 hónapos lányunkról képek + ragasztó, Mini asztali csocsó, ToyStory-s memória játék

Testvér (Apa részről): 1 pár plüss papucsot kért + db utalványokat kap

Nagyszülők (Apai részről) Fejenként 1-1 db naptár + 5 hónapos lányunk képei + ragasztó

Lányunk kereszt szülei (Mind két részről) 1-1 db naptár + 5 hónapos lányunk képei + ragasztó

Ajándékok árai:

Barkácsnaptárak: 1 csomagban 2 db volt, aminek ára 799 HUF volt a LIDL-ben még 1-2 hónapja. Ebből vettünk akkor 2 csomagot (össz. 4 db naptár), majd most megint akcióban volt és vettünk még 2 csomagot, mert most csak 499 HUF-ért adták. Tehát összesen 4 csomag naptár, ami összesen 8 db naptárt jelent.

Árban: 2596 HUF

Ragasztószalag:

Azt hiszem kellett belőle 6 db. 30 HUF/db

Árban: 180 HUF

Fényképek: DM-en keresztül rendelt, 850 db-ért fizettünk: Árban: 8400 HUF körül.

ToyStory:

1) Törülköző ára: 1590 HUF

2) Memória ára: 599 HUF (80 db-os)

Mini Csocsó:

Ára: 1590 HUF

Papucs: 1000 HUF

DM utalvány: 5000 HUF

Összesen ennyit költöttünk: 20. 955 HUF

Nálunk egyébként senki nem kér soha semmit, mert a szülők mindent megtudnak venni maguknak, ami kell ill., annyi 'kacatuk' van már. Saját készítésű dolgoknak jobban örülnek, főleg, ha az unokákról van szó!

Testvéremékkel (Anya részről) megbeszélés szerint csak a gyerekek kapnak ajándékot, mert mi szintén megvesszük azt magunknak, ami kell.

Lányom keresztszülei meg szintén sosem kérnek semmit.

Mi egymásnak már évek óta nem veszünk ajándékot, mert mindent együtt veszünk meg szinte (ruha, ékszer, etc.).

A születésnapozás kettőnk közül úgy zajlik, hogy egymásnak csináltatunk tortát, én főzök valami finomat és ennyi.

Amúgy minden évben 30ezer alatt szokott lenni a karácsonyi ajándékozás. Én jobban szeretem a saját készítésű dolgokat. Olcsóbban is kijövök belőle :]]

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

2011. dec. 19. 10:05
 14/36 anonim ***** válasza:

Most olvastam, hogy mások a fenyőfát is hozzászámolták:

Van műfenyőnk + díszeink is.

De idén vettem egy 70 cm-s élőfenyőt 700 HUF-ért.

Úgy döntöttünk férjemmel, hogy minden évben akkora fenyőt veszünk, ahány centi a lányunk. Így kisebb az esélye, hogy magára dönti :)))

2011. dec. 19. 10:07
 15/36 anonim ***** válasza:
,
2011. dec. 19. 10:44
 16/36 anonim ***** válasza:
0%

Kisfiamnak 47600Ft (logo duplo rendorseg, aquadoodle rajzszonyeg, Disney pluss auto, nagy domper, play –doh gyurma szett kellekekkel, mentoauto es rendor motorbicikli, autos furdojatek, abc betudobozok jatekokkal)

Sogornomnek 17340Ft (Naptar, doboz csoki, James Morrison CD, uveg csengo es karacsonyfa disz szett, so es borso szoro Hevizrol, gomba alaku illatos gyertyak, szalmaabol keszult fadisz Kapolcsrol)

Sogoromnak 30000Ft (Asztali naptar, Jeff Healey es Bill Wyman’s CD, porcelain karacsonyfa disz Hevizrol, 3 DVD, egy nagy doboz csoki, uveg hoember disz Becsbol, auto tisztito szett)

Ferjem unoka ocse 11380Ft (asztali naptar, doboz csoki, taviranyithato helicopter)

Ferjem unokahuga es a ferje 18360Ft (2012-es falinaptar, nagy doboz csoki, Karacsonyfa disz szett Hevizrol, Karacsonyi motivummal diszitett kistanyer szett: egy csillag alaku, fenyoalalku meg egy sziv alaku,teleapo alaku illatos gyertya szett)

Ferjem unokahuganak a kislanya 6800Ft (furdojatek szett es egy gomba alaku jatekhaz tunderkekkel)

Tesom 17000Ft (2 ing meg 2 polo (ezekere vagyott))

Anyum 11300Ft (Pulcsi, nagy doboz csoki, karacsonyfa disz)

Apum 12400Ft (Pulcsi, zokni szett, nagy doboz csoki, hazilag keszitett kalacs (ebbol anyu is ehet :) ))

Ferjem keresztfia 17400Ft (Haziko alaku csoki szett, kistalicska, szabadido ruhaszett tavaszra, Thomas kisvonat)

Ferjem baratja, felesege es kislanyuk 16320Ft (asztali naptar, furdojatek, doboz csoki, karacsonyfa disz szett, meseorszag hinto tunderkekkel)

Ferjemnek meg szerdan indulok ajandekot vadaszni mert szerdatol szabadsagon vagyok. Igy meg nem veges a lista.

A kajank eddig 44200Ft ebbe benne vannak az uditok, bor, forralt bornak valo kellekek, ragcsalni valok, a sutemenyekhez valok, hal szentestere, toltott kaposztanak valok, huslebvesnek valo husi es rantott husnak valo disznohus. Meg a friss zoldsegeket kell megvenni, tojast, tejet, sajtot es gyumolcsot.

A fenyofank 7200Ft volt (elofenyo) diszeket nem kellett venni.

2011. dec. 19. 11:04
 17/36 anonim ***** válasza:
utolsó,összeszámoltam neked,eddig 257300-at költöttél a Karácsonyra.Nem semmi!Nem vagyok irigy félre ne értsd,jó,hogy nektek van miből.Én még a mi 110 ezrünket is rengetegnek találom
2011. dec. 19. 11:32
 18/36 anonim ***** válasza:
Akkor én költöttem a legkevesebbet. Anyunak saját készítésű bonbon: 2000ft. Apumnak szivar+könyv: 2500ft. Fiamnak Thomas vetítős könyv, fa vonat vagonokkal, LÜK fejlesztő csomag, babakonyha edényekkel, egy hatalmas kukás autó, matricás könyv, puzzle. Összesen volt az összes játék együtt 4000ft, használtan vettem őket. Sajnos többet nem engedhetek meg magamnak, egyedül nevelem a picit, apukája nem támogatja.
2011. dec. 19. 11:44
 19/36 anonim ***** válasza:
Elájultam ahogy olvasom az üzeneteket! Mi csak a 18 hónapos kisfiunknak tudunk venni ajándékot, és ez is összesen 4000Ft volt, 2db könyv, és egy mozdony, ebből az egyik könyvet , és a mozdonyt használtam vettük. Fenyőfánk van(műfenyő). 24-én a családdal vacsorázunk, de senki sem vesz senkinek ajándékot. Nekem még annyi pénzem sincs, hogy a páromnak vegyek valami meglepetést. Most látom, hogy nagyon szegényes karácsonyunk lesz.
2011. dec. 19. 11:55
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Van ez így .. anyagias a karácsony. :]]]

Már rég nem a szeretetről szól ez az egész!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

2011. dec. 19. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!