Összesen (mindenkire) mennyit költöttetek idén karácsonyra?
Hát össze kellett számolnom úgy kb-ra.
200.000Ft körül. az felett szerintem nincsen.
tesóméknak van 2 gyereke így rájuk összesen 30.000 Ft
Anyuékat nem is számoltam mert nekik a tesómék veszik meg amit közösen adunk (tesómék lógnak nekem egy nagyobb összeggel, és levonják)
A páromnak olyan 60.000Ft körül
lányomnak olyan 30.000Ft körül.
anyóséknak és sógoromnak olyan 40.000 körül
dédiknek fotokönyvet csináltattunk, a lányomról az kb olyan 20.000Ft összesen
a többi meg apróságok nagynéninek, nagybácsinak.
de ne feledjük hogy képeslapok, csomagoló papírok is vannak, amik szintén pénzbe kerülnek.
nekem a tesómék mindig rosszul állnak anyagilag, így szeretek a gyereknek drága játékokat venni, olyat amit reklámoznak. mert azt tesómék úgy sem veszik meg, de tesóm meg szuper másik játékot talál nekik ki amit szintén imádnak. anyám meg úgy is ruhát vesz nekik mindig.
A felnőtteknek nem veszünk csak a szülőknek.
A 3 szülő ajándéka kb 11 ezer.A én 2 fiamé kb 15 ezer.A tesóm gyerekei:9 ezer.A páromé 3.Ezt úgy oldottam meg hogy a fiamnak már szeptembertől megvettem amit szeretnék,novemberben már csak a szülőknek kellett venni,és egy két jutott decemberre,igy eloszlott az összeg,nem volt olyan megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!