Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol van olyan hely ahol...

Hol van olyan hely ahol tudnának nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérdésem a következő:

Mivel nagyon nehéz anyagi körülmények közé kerültem(mint sajnos nagyon sokan),ezért valamilyen segítséget kérek tőletek,hogy esetleg nem-e ismertek olyan helyet,vagy olcsó boltot,ahol tudnék a 3 kislányomnak(15,10,évesek,és 13 hónapos a legkisebb),ahol nehéz anyagi helyzetben lévő egyedülálló személynek segítenek?

Sajnos az utóbbi időben ellehetetlenült a sorsunk,bárki kéri szívesen elmesélek mindent,akár itt,akár e-mailben.Oda jutottunk,hogy nem tudok karácsonyra a gyerekeknek venni ajándékot,mert egyszerűen nincs rá semmi pénzem.Őszinte leszek:Gyest és családit kapok.Persze jogos a kérdés,hogy hol a párom?A páromnak másik nő szebb volt...maradjunk ennyiben.

Nekem már az is nagyon nagy segítség lenne,ha tudnátok olyan helyet mondani,ahol kaphatnék mosóport ,öblítőt,ruhákat,és tartós élelmiszereket.

Nem azért írtam ,mert nagyon jó kedvem van,hanem mert nem találok semmi megoldást.Családsegítőbe voltam,de még ruhát sem tudtak adni,mert kiosztották.Önkormányzatnál voltam--nincs keret,menjek januárba.Nincs olyan rokonom akire tudnék számítani,mert ki vagyok közösítve(A SZÓ LEGSZOROSABB ÉRTELMÉBEN),mert nem élek úgy mint ők.Nekem csak becsületem van ,és a 3 gyermekem,akikért mindent megtennék,hogy egyszer legyen egy szép karácsonyuk.Szaloncukor?Sütemény?Persze...biztos lesz...máshol.

Eladtam már a biciglimet,hogy együnk.Ha kell megyek lépcsőházat takarítani,mert akkor kapok 1200ft-ot a épületre.Megcsinálom.Sajnos a szomszéd néni meghallt a ki vigyázott a 13 hónapos kislányomra,így nem tudok menni tőle sehova dolgozni,pedig napszámba is mentem ameddig tudtam.

Erről a gyakori kérdésekről nem hallottam,csupán egy fórumon olvastam,ahol ezt az oldalt nevezték.

Sokan fogtokengem elítélni,sokan fogtok vádaskodni,sokan jöttök azzal,bezzeg netje van,miközben azt sem tudjátok hogy sajátom - vagy sem.De őszinte leszek:Sajátom igen,és le merem azt is is írni,hogy fizetem havonta a 4000ft-ot,mert a lányomnak legalább ezt adjam meg.Nincs neki telefonja,mert elvitte ez a "jóember",és ráadásul még fát sem vett ahogy ígérte,hogy fűtsek.Igen,nem szégyellem,járok súrnyózni,mert azért nem szól érte senki.De akkor sem fagyoskodunk.

Köszönöm a megvetéseket,de kérlek ismeretlenül ne ítéljetek,én nem kérek pénzt senkitől,csak ha valaki megteheti,kérem segítsen azzal,hogy hova fordulhatnék élelmiszerért,ruházatért.Köszönöm szépen.

2011. dec. 14. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el,de segíteni nem tudok neked. Itt talán tud segíteni valaki : [link]
2011. dec. 14. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
karitasz boltok
2011. dec. 14. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Az egyházaknak is vannak segítő szervezetei.Baptisták, Katolikusok stb.
2011. dec. 14. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, mikor elkezdtem anyám depressziója miatt templomba járni, mert nagyon magányos voltam, nagyon sokat segítettek ott is.
2011. dec. 14. 18:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Kedves első:

Én nem tőletek kérek segítséget,mert tudom,sokan éltek nehéz körülmények között mint én.

Tehát kapok az egyháztól segítséget akkor is ha nem fizetek egyházadót?Lécci segítsetek,könyörgöm.

2011. dec. 14. 18:55
 6/10 A kérdező kommentje:

kedves első:

az oldalt köszönöm!:))))))))

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2011. dec. 14. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Honnan internetezel?
2011. dec. 14. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Írta, otthonról. Ennyi van, amit a lányának meg tud adni. Nem hiszem, hogy havi 4eFt olyan sokat nyom a latba...

Kérdezőnek:

Gyerektartásdíjjal hogyan állsz? Válás el van indítva, egyáltalán össze voltatok házasodva? Ismerősöm tavasszal költözött el a 3 gyerekével, beadta a válópert, volt egy tárgyalásuk, amikor a másodikon (még nem váltak akkor el!) a bírónő már megállapította a gyerektartást.

Hol laksz? Nálunk a védőnő szokott "megunt" ruhákat gyűjteni, a gyerekorvossal együtt ő szokta "kiosztani". Nála érdeklődtél már? Akár privátot is írhatsz, pénzt nem küldök, de egy csomagot nagyon szívesen...

2011. dec. 15. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha van internet keress meg néhány céget,hátha tudnának segíteni néhány olyan selejt,hibás termékkel ami még használatra alkalmas,de valami miatt kereskedelmi forgalomba nem hozható.Szinte minden cégnek van már e-mail címe és biztosan vannak olyan cégek amik szívesen segítenének.
2011. dec. 15. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem miért közösített ki a családod?
2011. dec. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!