Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen hely a Fantasy-Land...

Milyen hely a Fantasy-Land Meseház az Omszki-tónál, mik a tapasztalataid?

Figyelt kérdés
2,5 éves lányommal elmennék...de nem tudom érdemes-e.
2011. szept. 26. 15:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a belső játékrésze nem túl nagy, mondjuk mihez képest, de én voltam már ennél nagyobb játszóházban is. Ha sok gyerek van benne, akkor elég zsúfolt lehet. Van benne két emeletes labirintus, felfújt ugrálóvár, mászóvár, csúszdával, labdamedence, meg az egészen kicsiknek is vannak játékok. Viszont ami nagyon tetszett, hogy van egy külön szoba, ami tiszta rózsaszín és kislányoknak mindenféle játékok vannak, babakonyhától kezdve mindenféle hercegnős játékokig meg apró kis figurákig.

Sajnos amikor mi voltunk akkor rossz idő volt, így nem tudtunk a külső játszótérre kimenni, de ahogy láttam elég sokféle játék van kint, mászókák, csúszdák, homokozó, ugráló.

2011. szept. 26. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!