Van egy gurulos borondom, aminek letort és el is veszett az egyik oldalon a kereke. Budapesten valahol tudnanak bele masikat tenni, vagy van olyan hely, ahol hasznalhatova teszik?
Figyelt kérdés
Elég nagy borond, csak huzni lehet, emelni bajos. Tudtok olyan helyet, ahol megjavitanak?
Vidéki vagyok, Budapestre rendszeresen jarok, csak hat nem akarok nekivagni a varosnak egy torott kereku boronddel ugy, hogy azt sem tudom, hova vigyem. Ezért lenne jo tudni egy konkrét helyet, ahova vihetem. Amugy jo allapotban van, szeretném még hasznalni.
2011. máj. 18. 15:14
1/1 anonim válasza:
Az enyémet apukám javította meg tökéletesen. Kicserélte a tendelyt, a kerekek helyett pedig görkorcsolya kerekeit rakta be, az tuti nem törik és elbírja a bőröndöt.
Nyugodtan próbálkozzatok meg vele házilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!