Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák akiknek bölcsődébe...

Anyukák akiknek bölcsődébe jár a gyerekük! Tudnának nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Arról kell házi dolgozatot írnom, hogyan zajlik a bölcsődében egy születésnap. Én 4 hónapja járok gyakorlatra és még 1x sem volt nálunk születésnap így fogalmam sincs milyen. Nagyon megköszönném ha leírnák milyen volt az önök gyerekeinek a születésnapja a bölcsődében. Előre is köszönöm! 20/L
2011. dec. 13. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk szülők nélkül zajlik a szülinap. A tízórai helyett van megtartva. Lehet bevinni csomagolt, bolti sütiket, ropit, ilyesmit, illetve üdítőket (gyümölcslevet). A torta egy klassz kis gipsztorta, szépen kifestve, igazi gyertyákkal, amiket az ünnepelt el tud fújni.

Azért nem szokás nálunk igazi tortát vinni, mert csak HACCP minősített cukrászdából lehet, tanúsítvánnyal. Másrészt nem túl szerencsés ~20 2-3 éves gyerek kezébe egyidőben krémes sütit adni :-)

Ja, énekelnek is. Aztán mennek ki ebédig az udvarra játszani.

2011. dec. 13. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunka bölcsibe nem lehet bevinni tortát,sütit(se házit,se boltit,se cukrászdait),csak olyant ami be van csomagolva és van rajta tájékoztatómit tartalmaz.Lehet vinni,üditőt,ropi,chips,előre csomagolt piskóta tekercs,pogácsa Lidles túrótorta(csomagolt)stb.

Reggel beviszem a szülinapos dolgokat,és alvás után,vagy ebéd után ráteszik a "tortára" gyertyát.elfujja a szülinapos,közben zenét hallgatnak,énekelnek. Megeszik a rágcsákat,tortát,utána táncikálnak stb.

Röviden ennyi.

2011. dec. 13. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Már nem bölcsis a lányom, de tavaly ott volt tartva a 3. szülinapja.

Nálunk ebéd után hozták a "fatortát", meg a gyertyát, énekeltek, elfújták a gyertyát, megkapta a kis ajándékát, és megették, megitták, amit vittünk nekik. Utána alvás volt. :)

2011. dec. 13. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugylatszik ahany bolcsi annyi szokas. Nallunk lehet bevinni tortat, sutit.... Elotte valo nap keso delutan/este feldiszitik a termet tehat reggel mikor vittem a kisfiam fel volt diszitve es egy nagy felirat volt az ajton, hogy boldog szulinapot XY. Voltak lufik, szallagok... Kapott a kisfiam egy egyszeru szulinapi kepeslapot. En vittem be tortat es gyertyat meg sutottem otthon par sajtos pogacsat meg vittem melle pilota kekszet. Eleneklik a boldog szulinapot, tancolnak, az unnepelt elfujja a gyertyat majd jatszanak es elfogyasztjak a kekszet, sutit meg a tortat. Kepek is keszulnek amik bekerulnek a bolcsis mappaba (ezt majd haza lehet vinni ha befejezte a gyerek a bolcsit). En elkertem a mappat es bele volt ragasztva egy csomo kep a szulinapjarol ahogy majszoljak a tortat meg enekelnek, szappanbuborekoznak stb. Kisfiam February szuletesu igy bent vannak de akinek nyaron van a szulinapja az sokkal jobb mert kint vannak a kertbe es ott diszitik fel a helyseget ha az idojaras megengedi. De lattam mar anyukat aki hazilag keszitett kis szendvicseket vitt be a torta melle. A szendvicsek puha kenyerbol keszultek es sutiforma kivagoval voltak kulombozo alakra vagva. Nagyon aranyosan nezett ki. Volt sonkas, sajtos uborkas stb. Lattam olyan anyukat aki kis tegelyekbe vitt kulombozo gyumolcsot a torta melle. Ugyhogy eleg sok pelda van ra szerintem ki mit szeret. De nallunk nem volt gond a torta meg a suti.
2011. dec. 13. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Novemberben volt a kisfiam szülinapja.

Lehetett volna vinni tortát,blokkal együtt,de én inkább vittem 2 túrós koszorút,mert pénteken volt a szülinapja,szombaton tartottuk itthon,soknak tartottam a 2 tortát.

A gondozónőket megkértem,hogy fényképezzenek a gépünkkel,így tudom,hogy mi történt:)!

Ebéd után leültették a gyerekeket,a fiam ült az asztalfőn,kapott egy torta alakú kalapot,elénekelték neki a boldog születésnapot-Halász Judittól,cd segítségével,elfújta a gyertyákat a sütin,utána megették a sütit,vittünk üdítőt,ropit és pufit,azt is megették.

Utána mentek aludni:)

2011. dec. 13. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!