Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szóltok az alábbi sztoriho...

Mit szóltok az alábbi sztorihoz? (velünk esett meg)

Figyelt kérdés
Csütörtökön volt a védőnénis mikulás ünnepség. A védőnő gerezdekre szedett kb. egy kiló mandarint egy nagy tálcára tette és osztogatta a gyerekeknek a következő szavakkal: "Csak egyet vegyen minden gyerek!" Az én kisfiam (27 hós) kettőt vett és egyet a Mikulásnak adott. (már van egy kis számfogalma)
2011. dec. 5. 14:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
78%
most ebbe az a nagy story hogy a fiad adott a mikulasnak is mandarint?? OMG ez olyan nagy dolog???:))) ugyes fiad van!! ezt akartad hallani? akkor az en gyermekeim meg zsenik :)
2011. dec. 5. 18:00
 22/30 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem vállonveregetést vártam, csak megakartam veletek osztani ezt a kedves történtet. Sajnálom, hogy egyeseknek ennyire nincs érzelmük...
2011. dec. 5. 18:33
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a saját gyereked csak neked különleges. Ez sosem lesz másképp. És mivel tényleg dicsekvésszaga van a kérdésednek, ezért nem tudom, mit vártál reakcióként.
2011. dec. 5. 18:39
 24/30 anonim ***** válasza:
41%

A kislányom 23 hónapos, tudja mennyi az 1, 2, 3. Sok színt felismer, és ismeri a H, M, S, D, P betűket.

Ja, és 1. gyerek.

Dicséreteket kérek, hogy milyen jó anya vagyok és a lányom milyen okos!

(És tényleg tudja ezeket!)

2011. dec. 5. 18:39
 25/30 anonim ***** válasza:

Szerinted mit kellett volna reagálni erre a kérdésre? Az egész nagyon kusza!

Milyen az a védőnénis mikulás? Sosem halottam még olyat hogy a védőnő mikulásünnepséget szervez!

Nem tudod hogy mire adsz 500ft-ot? És nem reklamálnak az anyukák,hogy csak 1kg mandarinra tellett? Meg mióta szed a védőnő pénzt?

Az meg hogy egy 27hónapos gyerek megosztja mással amije van,nem olyan nagy dolog. Sokkal kisebbek is megcsinálják!

És nem tartom magamat érzelem mentesnek!

2011. dec. 5. 18:41
 26/30 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: örülök, hogy ilyen okos a gyermeked.
2011. dec. 5. 20:17
 27/30 anonim ***** válasza:
Miért nem válaszolsz a kérdésekre,ha már kommentet írsz?!
2011. dec. 5. 20:24
 28/30 anonim ***** válasza:
nEM AKARlak elkeseríteni, de ez nem sztori. az én 27 hónaposom is ezt csinálja, ha kap vmit mindig kér másnak is. Ma pl a Mikulástól kuncsorgott ki még egy szaloncukrot az apjának. Ez csupán jószívűség, én többet nem látok bele.bocs
2011. dec. 5. 22:08
 29/30 anonim ***** válasza:

én 2 évesem is mindig elosztogatja az ételt. nem győzök apára rászólni, hogy ne egye el előle, mert ha mondja neki, hogy nem kéri akkor megeszi. de neeem, férjem megköszöni és befalja...

jó szívű a gyereked, persze, de szerintem minden gyerek csinálja ezt :)

2011. dec. 5. 23:37
 30/30 anonim válasza:

Sajnálom, hogy a válaszolok így reagáltak a történetre. Itt nem csak a jó szívűség adott, a számfogalom sem megvetendő.

Elsősként majd minden család szembesülhet a hiányzó számfogalommal.A védőnő viszont hiányzott a számtan óráról mikor a szorzás/osztást tanulták. 1 gerezd mandarin/500,- Ft. Hát erre csak ejnye/bejnyét mondok.

2011. dec. 30. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!