Mit szóltok az alábbi sztorihoz? (velünk esett meg)
A kislányom 23 hónapos, tudja mennyi az 1, 2, 3. Sok színt felismer, és ismeri a H, M, S, D, P betűket.
Ja, és 1. gyerek.
Dicséreteket kérek, hogy milyen jó anya vagyok és a lányom milyen okos!
(És tényleg tudja ezeket!)
Szerinted mit kellett volna reagálni erre a kérdésre? Az egész nagyon kusza!
Milyen az a védőnénis mikulás? Sosem halottam még olyat hogy a védőnő mikulásünnepséget szervez!
Nem tudod hogy mire adsz 500ft-ot? És nem reklamálnak az anyukák,hogy csak 1kg mandarinra tellett? Meg mióta szed a védőnő pénzt?
Az meg hogy egy 27hónapos gyerek megosztja mással amije van,nem olyan nagy dolog. Sokkal kisebbek is megcsinálják!
És nem tartom magamat érzelem mentesnek!
én 2 évesem is mindig elosztogatja az ételt. nem győzök apára rászólni, hogy ne egye el előle, mert ha mondja neki, hogy nem kéri akkor megeszi. de neeem, férjem megköszöni és befalja...
jó szívű a gyereked, persze, de szerintem minden gyerek csinálja ezt :)
Sajnálom, hogy a válaszolok így reagáltak a történetre. Itt nem csak a jó szívűség adott, a számfogalom sem megvetendő.
Elsősként majd minden család szembesülhet a hiányzó számfogalommal.A védőnő viszont hiányzott a számtan óráról mikor a szorzás/osztást tanulták. 1 gerezd mandarin/500,- Ft. Hát erre csak ejnye/bejnyét mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!