Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szóltok az alábbi sztoriho...

Mit szóltok az alábbi sztorihoz? (velünk esett meg)

Figyelt kérdés
Csütörtökön volt a védőnénis mikulás ünnepség. A védőnő gerezdekre szedett kb. egy kiló mandarint egy nagy tálcára tette és osztogatta a gyerekeknek a következő szavakkal: "Csak egyet vegyen minden gyerek!" Az én kisfiam (27 hós) kettőt vett és egyet a Mikulásnak adott. (már van egy kis számfogalma)
2011. dec. 5. 14:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egy nagy sztori.. Azért ez nem olyan extra dolog szerintem, már bocsi.
2011. dec. 5. 15:11
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát jah, jó lenne tudni.
2011. dec. 5. 15:12
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

Na, ezért nem állok szóba a játszótéren az anyukákkal, mert nem akarok ilyen dicsekvős sztorikat hallani!:-)

Az én gyerekeim is okosak, nagyon ügyes, okos dolgokat szoktak csinálni, de nem dicsekszem.

2011. dec. 5. 15:18
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor mi a lényeg/kérdés,mert nem igazán értem?! Hogy a gyerekek csak 1kg mandarint kaptak,vagy az hogy a kisfiad adott a mikulásnak?

Ha fejenként beszedett 500ft-ot,nem kaptak még a gyerekek valamilyen csomagot? Meg milyen az a védőnénis mikulás? Ennyi erővel orvosos mikulást is lehetne tartani! Nekem 2gyerekem van,de sosem volt ilyen!

Nem bántásból,de tényleg nem tudom!

Az hogy a 27hónapos kisfiad adott a mikulásnak,szép dolog,és látszik hogy jó szíve van. DE ilyet az én lányom is csinált már alig másfél évesen. Olyan is volt hogy az utcán osztogatta a szembejövőknek,amit éppen evett! Most is mindig megkínál minket,abból amit eszik. 21hónapos.

2011. dec. 5. 15:20
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
Ezt én sem értem! Egyáltalán nem nagy szám, amit a kisfiad csinált! Viszont minden első gyereks anyuka elájul, mikor ilyet csinál a kisfia, aztán meg majd csodálkozik, mikor féltékeny lesz a kistesójára.
2011. dec. 5. 15:38
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Én még az 500Ft-nál tartok... Biztos kaptak még mást is a gyerekek, nem csak 1 gerezd mandarint! Csomagot? Vagy ha mégis így volt-amit nem hiszek-, akkor előtte meg kellett volna kérdezni,mire kell 500 Ft.

Na de hogy a kérésedre is válaszoljak: sokszor egy-egy sztori nem tűnik nagy számnak, így mesélve. De aki ott volt, és látta, köztük ugye Te is, annak biztos, hogy nagy szám volt, nekem is nagyon tetszett volna. Édes lehetett:)

2011. dec. 5. 15:55
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nincs azzal semmi baj ha az anyuka "csodálja",és azt hiszi milyen különlegese dolog amit a gyermeke csinál!

Főleg ha első gyerek,és nincs összehasonlítási alapja.

2011. dec. 5. 15:57
 18/30 anonim ***** válasza:
79%
Ha a játszótéren meséled el beszélgetés közben, akkor azt mondom, de aranyos történet. De csak ezért feltenni itt egy kérdést, várva a virtuális vállon veregetést, hát ez nagyon visszatetsző.
2011. dec. 5. 16:32
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem ebben mi akkora nagy dolog.
2011. dec. 5. 17:17
 20/30 anonim ***** válasza:
57%
Az a nagy dolog, hogy vannak anyukák, akik már attól el vannak ájulva, ha a gyerekük büdit szellent....
2011. dec. 5. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!