Mit szóltok az alábbi sztorihoz? (velünk esett meg)
Na, ezért nem állok szóba a játszótéren az anyukákkal, mert nem akarok ilyen dicsekvős sztorikat hallani!:-)
Az én gyerekeim is okosak, nagyon ügyes, okos dolgokat szoktak csinálni, de nem dicsekszem.
Most akkor mi a lényeg/kérdés,mert nem igazán értem?! Hogy a gyerekek csak 1kg mandarint kaptak,vagy az hogy a kisfiad adott a mikulásnak?
Ha fejenként beszedett 500ft-ot,nem kaptak még a gyerekek valamilyen csomagot? Meg milyen az a védőnénis mikulás? Ennyi erővel orvosos mikulást is lehetne tartani! Nekem 2gyerekem van,de sosem volt ilyen!
Nem bántásból,de tényleg nem tudom!
Az hogy a 27hónapos kisfiad adott a mikulásnak,szép dolog,és látszik hogy jó szíve van. DE ilyet az én lányom is csinált már alig másfél évesen. Olyan is volt hogy az utcán osztogatta a szembejövőknek,amit éppen evett! Most is mindig megkínál minket,abból amit eszik. 21hónapos.
Én még az 500Ft-nál tartok... Biztos kaptak még mást is a gyerekek, nem csak 1 gerezd mandarint! Csomagot? Vagy ha mégis így volt-amit nem hiszek-, akkor előtte meg kellett volna kérdezni,mire kell 500 Ft.
Na de hogy a kérésedre is válaszoljak: sokszor egy-egy sztori nem tűnik nagy számnak, így mesélve. De aki ott volt, és látta, köztük ugye Te is, annak biztos, hogy nagy szám volt, nekem is nagyon tetszett volna. Édes lehetett:)
Nincs azzal semmi baj ha az anyuka "csodálja",és azt hiszi milyen különlegese dolog amit a gyermeke csinál!
Főleg ha első gyerek,és nincs összehasonlítási alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!