Akinek nincs segítsége hogyan oldja meg?
Fiam 2,5 évs.Faluban lakunk nekem cukrász a végzetségem.Párom 6-tól fél 3-ig jár dolgozni.Anyósom,apósom itt laknak,de anyósóm még nem nyugdíjas,apósomnak meg nincs sok türelme a gyerekhez.
eddig se nagyon találok munkát,nincs hova vissza mennem dolgozni.A kérdésem tehát hogy itt a faluba csak fél 3-tól lehet vinni óvodába a gyereket.Milyen munkát találok ami 8-tól van??Mert ugye be is kéne érnem a városba.
Ki hogyan oldja meg az óvodába vitelt akinek apszolúte nincsen segítsége???Kétségbe vagyok esve mert naygon hamar itt lesz hogy oviba menjen a fiam.Most is mennék dolgozni mert bölcsibe beadnám,de nincsen semmi csak 3 műszak amit meg még annál jobban se tudnék megoldani:(
Meg ha nyugdíjas is lenne anyósom akivel nagyon is elvan a gyerek akkor is 5-re át kéne vinnünk hozzájuk,mert párom is negyed 6 fele indul dolgozni én meg mehetnék a hajnali busszal.
Segítsetek ti hogy oldjátok meg???Egyszerűen most döbbentem rá hogy mennyire nagy segítség azoknak akiknek van sok segítségük:(

Szorítok.Remélem,hogy sikerül.
Ha pedig összejön az állás,nem kell minden nap föznöd.Hazamész megfözöl nagy nagy fazék babot,esetleg töltött káposztát stb..Azt lehet 2 napig is enni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!