Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan, aki családi...

Van itt olyan, aki családi napközibe adta gyerekét, mert nincs semmi segítsége, és csak azért hogy hetente egy délelőttje szabad legyen?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az miatta aggódsz, hogy ez miatt kegyetlen anyának fognak tartani, akkor ne aggódj! Nem leszel ettől még kegyetlen anya, aki csak magára gondol. Csak meg gyereked van nem kell feláldoznod magad és neked is jár nyugalom. Idő, amit csak magadra fordíthatsz, mert ez a gyerekkel való viszonyodon is meg fog mutatkozni.

Én külfödön élek és itt sokkal természetesebb, hogy egy anya, mert gyerek van még nő is. Senki sem utálja, ha visszamegy dolgozni, vagy valahogy időt szorít magára, mert itt tudják az emberek, hogy ez többszörösen is megtérül. Egy idegbeteg anya mellett a gyerek nem lesz kiegyensúlyozott...

2010. szept. 15. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Én beadnám de a férjem nem engedné. :(
2010. szept. 15. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én beadtam főként ezen okok miatt, de ott olyan anyássá vált (hisz előzőször volt tőlem távol) hogy 2 hónap után beszüntettük, mert nem bírtam elviselni, hogy ő ott sírdogál csakhogy én itthon haladjak a dolgokkal, meg terhesen pihenhessek kicsit. Azóta újra itthon van mindennap. Ő két napot jár, de csak délelőtt.
2010. szept. 15. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! 18 hónapos a kislányom és nagyon érik hogy itt a faluban családi bölcsibe adjam, 1-1 délelőttre amíg vezetni járok / jogosítványt csinálom/. Igaz hogy anyósom itt van vele most is és rá tudom hagyni, de annyira igényli a gyerekek társaságát hogy csak na. Ezért nem félek tőle, maximum attól hogy sűrűbben lesz beteg, de akkor meg nem viszem majd. Másrészt meg tényleg 1-2 délelőttről van szó.
2010. szept. 15. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem anyukám már meghalt, anyósom meg 400 km-re van, a férjem reggeltől estig dolgozik. de nem adnám be emiatt. viszont nem ítélem el, aki megteszi, nem vagyunk egyformák, mindenki maga tudja, hogy jobb neki és a gyerekének.

mi úgy szoktuk megoldani a heti nagytakarítást, hogy pénteken kicsit hamarabb hazajön az apja a melóból, és elmennek a kislányommal 2-3 órára, bevásárolnak, csvarognak. én addig gyorsan végignyalom a lakást ától cetig, néha még vasalni is tudok kicsit. :))

2010. szept. 15. 13:18
 6/7 A kérdező kommentje:

kÖSZI

Igen, amiatt aggódom, hogy mit szólnak mások. Csak kicsit bedepiztem, hogy nem jutok el sehova, ha a kiscsajnak épp nincs kedve vásárolni, akkor azt sem lehet, nem jutok el kozmetikushoz , fodrászhoz havonta egyszer, mert a férjem reggeltől estig dolgozik. Illetve azt gondolom, hogy ahelyett hogy a kislányom itthon unatkozik, talán jobb lesz neki is heti 1-2 délelőtt hasonló korú gyerekekkel.

2010. szept. 15. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal mit gondolnak mások, különben meg nem is kell róla tudniuk. Azt nézd nektek mi a jó. Próbáljátok ki, és ha a lányod szereti, miért ne játszhatna ott heti egyszer fél napot.
2010. szept. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!