Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik az a momentum, amit...

Melyik az a momentum, amit szívesen kihagynál a gyereknevelésből?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mint etetés, fürdetés, pelenkázás, altatás...stb...

én az altatást szívesen átugranám, nem egy könnyű eset a gyerkőcöm...:)

2011. dec. 3. 13:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
kaja...egy orokkevalosagig tart
2011. dec. 3. 15:10
 12/22 anonim ***** válasza:
65%

én csak a betegségeket hagynám ki.semmi nem olyan rossz,mint amikor beteg,napokig hány a köhögéstől,lázas,nem eszik,rosszul aszik,tízpercenként orrszívás,kínlódás,hogy igyon eleget.

nekünk az evés alapból a mumus,de az semmi a sok bölcsis betegséghez képest

2011. dec. 3. 15:47
 13/22 anonim ***** válasza:
Amíg kicsi volt, a pelusozást szívesen kihagytam volna. Most, hogy WC-n végzi a dolgát, a csésze előtti gugolászást hagynám ki, mert csak úgy hajlandó produkálni, ha ott vagyok vele. A többi (alvás, etetés, fürdés) nem zavar, szívesen csinálom. Bár szerintem mindenkinek van olyanja, hogy az egész napot kihagyná. Pl én most voltam nagyon beteg, 39 fokos láz, mandula gyulladás, köhögés, de mivel egyedül nevelem, muszáj volt mindent ugyanúgy csinálnom. Na ezt a hetet úgy ahogy van kihagytam volna.
2011. dec. 3. 16:24
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

Én a kakis dolgokra szavazok :) Alig vártam, hogy végre a wc-be végezze a nagydolgát a nagy, de ezzel sem oldódott ám meg a dolog! Mert a fenekét nekem kell kitörölni, 5 évesen sajnos még nem olyan ügyes, hogy egyedül tisztára törölje. Meg a wc-t is nekem kell kitakarítanom utána, ráadásul olyan szerencsétlenül kakil mindig, hogy összekeni az egész wc-t, így alaposan ki kell kefélni és min. 2x lehúzni, áááááááááá!

Ennél rosszabb csak a bilizés átmeneti időszaka volt :))))

2011. dec. 3. 17:38
 15/22 anonim ***** válasza:

A betegségeket. A fiamnál a láz rögtön 40foknál kezdődik, semmi hőemelkedés előtte. Egy örökkévalóság levinni neki. Olyan rossz érzés remegve figyelni az órát, hogy na még 10 perc múlva telik le a 2 óra, hogy adhassam a következő kúpot.

Én minden másban meglátom a szép dolgokat, minden időszaknak megvan a maga szépsége.

2011. dec. 3. 19:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Az egész telet én is kihagynám, és persze a betegségeket.

De talán leginkább azt hagynám ki, amikor egyes anyukák elkezdenek csevegni és okkal, ok nélkül kritizálják a másikat. Próbálom is ilyenkor kivonni magam, de nincs olyan, hogy valaki ne szóljon bele a gyereknevelésbe.

2011. dec. 3. 19:47
 17/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

én azért az altatást, mert nálunk az nagyon problémás. nagyon nem szeret aludni, még a mai napig is (21 hónapos) de van, hogy 1 óra, mire elalszik, egyedül nevelem, nem egyszerű. :)

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

2011. dec. 3. 20:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Én a százszor szólok ugyanazért részt hagynám ki.

Jó, jó nem egy nap százszor, hanem évekig ugyanazt. Menj mosakodni, s hasonlók.

2011. dec. 4. 00:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Nektek is Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok ! AZ egyik válaszoló voltam :)
2011. dec. 4. 07:10
 20/22 anonim ***** válasza:
én az egész napos nyafogást kihagynám. fiam 16 hónapos, de egy percet sincs el egyedül, csak jön utánam és látványosan unatkozik és nyafog , alvással evéssel nncs nagy gond, de ezt hallgatni reggel 7-este 8ig egyhuzamban , ezt kihagynám.
2011. dec. 4. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!