Melyik az a momentum, amit szívesen kihagynál a gyereknevelésből?
Úgy értem, mint etetés, fürdetés, pelenkázás, altatás...stb...
én az altatást szívesen átugranám, nem egy könnyű eset a gyerkőcöm...:)
én csak a betegségeket hagynám ki.semmi nem olyan rossz,mint amikor beteg,napokig hány a köhögéstől,lázas,nem eszik,rosszul aszik,tízpercenként orrszívás,kínlódás,hogy igyon eleget.
nekünk az evés alapból a mumus,de az semmi a sok bölcsis betegséghez képest
Én a kakis dolgokra szavazok :) Alig vártam, hogy végre a wc-be végezze a nagydolgát a nagy, de ezzel sem oldódott ám meg a dolog! Mert a fenekét nekem kell kitörölni, 5 évesen sajnos még nem olyan ügyes, hogy egyedül tisztára törölje. Meg a wc-t is nekem kell kitakarítanom utána, ráadásul olyan szerencsétlenül kakil mindig, hogy összekeni az egész wc-t, így alaposan ki kell kefélni és min. 2x lehúzni, áááááááááá!
Ennél rosszabb csak a bilizés átmeneti időszaka volt :))))
A betegségeket. A fiamnál a láz rögtön 40foknál kezdődik, semmi hőemelkedés előtte. Egy örökkévalóság levinni neki. Olyan rossz érzés remegve figyelni az órát, hogy na még 10 perc múlva telik le a 2 óra, hogy adhassam a következő kúpot.
Én minden másban meglátom a szép dolgokat, minden időszaknak megvan a maga szépsége.
Az egész telet én is kihagynám, és persze a betegségeket.
De talán leginkább azt hagynám ki, amikor egyes anyukák elkezdenek csevegni és okkal, ok nélkül kritizálják a másikat. Próbálom is ilyenkor kivonni magam, de nincs olyan, hogy valaki ne szóljon bele a gyereknevelésbe.
köszönöm a válaszokat! :)
én azért az altatást, mert nálunk az nagyon problémás. nagyon nem szeret aludni, még a mai napig is (21 hónapos) de van, hogy 1 óra, mire elalszik, egyedül nevelem, nem egyszerű. :)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Én a százszor szólok ugyanazért részt hagynám ki.
Jó, jó nem egy nap százszor, hanem évekig ugyanazt. Menj mosakodni, s hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!