Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret-e még vagy csak kihagyn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret-e még vagy csak kihagynál vagy szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Én egy 14 éves lány vagyok! A fiu is enyih!Sziasztok! két hete járunk de már nem értem egyáltalán Kétnapja találkoztunk akkor még minden rendbe volt.Tegnap elött bulim volt anyira jól el voltunk vele mert ő is ott volt filmet néztünk smárultunk is a fejemmmel rá feküdtem.Tegnap is talákoztunk akkor se volt semmi új ugyan olyan aranyos volt velem mindendben rendve volt tegnap ment el egyhónapra jó meszire és el köszöntünk . Tegnap beszéltem vele msn-en nah itt akadtak gondok leszedte a kiírást hoyg szeret a képet isl eszedte már main ketten vagyunk és nagyon fura votl edig amikor el köszönünk mindig írja hogy zeret meg puszi most tegnap meg csak anny hogy hívnak szia és elment hát már nem értem a hejzetet egyáltalán leheth oyg csak ki hagynál mert hogy jól el vagyunk... de lehet hogy szürakozik nem értem lécci segícsetek.
2009. júl. 14. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
kihagynál? ki mit ?:D
2009. júl. 14. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:

olyan szó nincsen h kihagynál. az -kihasznál-. legközelebb ezt írd. a helyzet pedig ly-os jé. a smároltunk pedig az elso azegy O betű. smárOltunk.

nem b@sztatni akarlak, csak gondoltam jólfog majdmég jönni az életben.

na a kérdésedre válaszolván, szerintem azért csinálja, mert írtad h elment egy hónapra, és sztem ő úgy gondolja, h akkormost azt tehet amit akar, mintha együtt sem lennétek. meg kellett volna beszélni előtte, hogy akkor te vársz rá, de akkor ő is maradjon hűséges.

2009. júl. 14. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
ez bűzlik mint a hal a pászton. az az 1 hónap gázos, nyilván az az oka!
2009. júl. 14. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
14 évesen illene megtanulni írni! és amit leírsz egy nagy hülyeség alig lehet érteni.
2009. júl. 14. 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:
jó tudok irni bocs hogy irtam híbát benne mindenkivel elő fordul a kösz az értelmes válaszokat is
2009. júl. 14. 15:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a lényeg benne hogy elkezdett tegnap furán viselkezni amikor már nem otthonrol beszéltem vele és nem értem így ennek az okés ha elméletiekben szeret.
2009. júl. 14. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
2. részben is értelmetlenséget írtál... olvasd vissza...
2009. júl. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!