Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lrezted már úgy, hogy eleged...

Lrezted már úgy, hogy eleged van az egész gyereknevelésből?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 05:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
L=É
2011. júl. 17. 06:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szerintem mindenki érez ilyet időnként, csak van aki tagadja...
2011. júl. 17. 06:31
 3/11 anonim ***** válasza:
én nem,és nem hazudok,őszinte vagyok.sosem éreztem hogy elegem van a gyereknevelésből,mostanában inkább már azt kezdem érezni,hogy elfáradtam kicsit.2,5 éves és van egy nagy is.szerencsémre apa sokat vesz le rólam ha látja elfáradtam,elviszi ilyenkor őt és azt csinálok amit akarok,de sajnos úgy vagyok összerakva hogy 1 óra múlva már minden bajom van,hogy nincs itt.
2011. júl. 17. 08:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Ird le, mi a baj, mitől buktál ki, hàtha tudunk segiteni pár jó szóval....!
2011. júl. 17. 08:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap éreztem először. Anyósomék nyaralnak, a férjem nyaral, én meg négy gyerekkel egyedül itthon, akik általában a világ legjobb magaviseletű gyerkőcei, de tegnap rendhagyó módon nem lehetett velük bírni, azt hittem megőrülök.
2011. júl. 17. 11:11
 6/11 A kérdező kommentje:

Van egy 4 hónaposom, egy 23 hónaposom és 5 és 8 éves gyerekem. Nyári szünet van, segítségem nincsen , a férjem este 7 -kor jön haza a hét minden napján, szombaton is dolgozik. Melegem és elegem van mindenből. Senkire nem tudom rábízni őket , még fél órára sem , éjszaka is fent vannak , legalábbis a legkisebb 2-szer szopik még , a 23 hónapos lányom is felébred legalább kétszer és az öt éves fiam is felkel legalább egyszer inni meg pisilni éjszaka.

Fizikailag és lelkileg is padlón vagyok , elfáradtam , igazából a melegre fogom , de az ellen meg nem tudok tenni. A férjemmel sem a legrózsásabb a kapcsolatunk. Röviden ennyi.

2011. júl. 17. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok,akinek 4 gyereke van,ráadásul 2 kicsi,az had legyen már ki a sok gyereknevelésből.megértelek,és ha itt laknál a közelbe tuti segítenék amibe tudnák.merre laksz egyébként?barátnő,rokonok?akire rá bíznád kicsit őket?enyi babát terveztetek?
2011. júl. 17. 12:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak kettő van, de sokszor nálam is elszakad a cérna. Fáraszt már és untat is. 6 éve vagyok itthon, már szeretnék inkább dolgozni menni, de sehova se vesznek fel szívesen 2 kisgyerekkel, illetve a férjem teljesen bojkottálja is, sosem segít sőt, nem akarja, hogy a gyerekek iskolás koráig dolgozni menjek. Nem mintha el bírna tartani tisztességesen. Én már teljesen lelkibeteg vagyok a felnőtt kapcsolatok hiányától.

Mielőtt jól lepontoznátok, nem verem le ezt a gyerekeken. Rendesen nevelem őket, sokat hozom-viszem őket helyekre, rengeteget barkácsolunk, beszélgetünk....DE én olyan hullafáradt vagyok, mint előttük munkától még soha.

2011. júl. 17. 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Látjátok, és azt mondják sokan, hogy igény szerint kell szoptatni, meg hogy kegyetlenség beszabályozni, meg éjjelre aludni tanítani a babákat...

Az én gyerekeim másfél hónapos koruktól alszanak éjjel, így én is. Ez nagyon sokat számít, hiszen tudok pihenni is, legalább éjjel. :)

Mind a 4 gyereknek aludnia kellene estétől reggelig, ha nincs betegség vagy egyéb különleges dolog. És így a kérdezőnek is könnyebb lenne 1 kicsit.

Nagyon nehéz lehet, engem az az 1-1 éjszakai virrasztás is megvisel, ami betegség, fogzás miatt előfordul néha.

És teljesen érthető, ha néha úgy érzed, eleged van.

Ne legyél rabszolga. A nagyobbak már segíthetnek is.

2011. júl. 17. 15:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Éreztem, pedig a két gyerekem közül az egyik még pocakban van, két éves kisfiam pedig jó gyereknek mondható. Hát azt hiszem a ennyi gyerek mellett, hogy ebből kettő még kicsi én is befonnám a hajam.... Szóval nyugi, lesz ez még jobb. Ma jöttünk haza a nyaralásból, és már kérdezte a család, meg a barátnőm, hogy kipihentem magam? Közöltem, hogy erre leghamarabb 15-20 év múlva lesz esélyem. 2 évessel vízparton terhesen hát nem igazán lehet pihenni, és fáradtabban jöttem haza, mint ahogy elmentem... Nem sajnáltatom magam, félre értés ne essék, jó volt, de nem pihentem semmit, kb. 5ször annyit rohangáltam a gyerek után, mint itthon... Szóval kedves Kérdező, megértelek, pár napja ki akartam futni a világból, az életemből...
2011. júl. 17. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!