Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lrezted már úgy, hogy eleged...

Lrezted már úgy, hogy eleged van az egész gyereknevelésből?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 05:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ma délelőtt elvitték mamáék állatkertbe a 2 ovist, én addig gyümölcslevest és palacsintát varázsoltam neki a 30 fokban egész délelőtt. Ezek után nem aludtak ebéd után egy percet sem, viszont végigvisítozták, ugra-bugrálták a pihenőidőt többszöri kérésem, figyelmeztetésem és kirohanásom ellenére. Egész délután üvöltve társalogtak, egymást kínozták visíttatták (majd többször megigérték hogy többet nem teszik), a játszótéren pedig úgy viselkedtek mint két hülyegyerek, amiatt kellett eljönni, mert már olyan gáz volt amit csináltak. Itthon lefekvésig folytatódott, és bevallom, nálam elgurult a gyógyszert, még lefekvést előtt kijutott a nagyobbnak egy saller. Nem vagyok rá büszke, de úgy érzem többet fektetek én a gyereknevelésbe, mint amit visszakapok. Elegem van, pihenni akarok!!!!!!!!
2011. júl. 17. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!