De általában utálom, ha épp eszek, és valamelyik akkor tojik be (2 picim van). Mostanában nem igazán szeretek elindulni, mert minimum 20 perc, mire felöltözünk (egyébként nincs bajom a téllel, de ezeket az öltözéseket átugornám).
És amikor nagyon fáradt vagyok, akkor az este 7-től 8-igot is kihagynám (fürdetés, vacsizás, altatás), de ez a legritkább.
Azt hiszem a legutálatosabb tényleg a kaja közbeni betojás :S
2011. dec. 3. 13:08
2/22 anonim válasza:
Téli öltöztetést kihagynám.
Pedig lányom tűri, de akkor is utálom, hogy megannyi ruhát kell rácibálnom, alig megy fel a bakancs, félrecsúszik a sapi stb... és miután felöltöztettem tetőtől talpig, akkor tuti betojik. :)
S az éjszakai ébredéseket is kihagynám.
2011. dec. 3. 13:13
3/22 anonim válasza:
A pelenkázást. A negyedik gyerekemet nevelem szobatisztaságra éppen, biztos örömtáncot járok, ha kidobom az utolsó pelust. :)
2011. dec. 3. 13:13
4/22 anonim válasza:
semmit.de ha ez is annak számít,akkor a betegeskedést szívesen kihagynám.De most végig gondoltam,nincs olyan amit átugranék.
2011. dec. 3. 13:18
5/22 anonim válasza:
A róla való gondoskodás nem zavar,viszont szívesen átugranám azt a részt amikor annyira anyás,hogy wc-re se hagy kimenni.Ott ordít dörömböl az ajtón.Én meg koncentrálnék:)Na ez elég szívás.
2011. dec. 3. 13:19
6/22 anonim válasza:
a textílpelenka vasalását. Beleőszülök, mire kivasalgatom őket:S
2011. dec. 3. 13:37
7/22 anonim válasza:
hú, engem is a téi öltöztetés akaszt ki... leginkább azért, mert a két picim is utálja. ha nem megyünk le amiatt nyűgösek, ha lemegyünk, akkor meg az öltözés alatt én borulok ki. És a legrosszabb, hogy mikor az egyik már hacukában áll és vár az ajtóban, akkor még a kicsire húzom az overállt, és még magamra is a kabátot. áááá
2011. dec. 3. 13:52
8/22 anonim válasza:
Hát én az altatást, mert hülye fejemmel jól elrontottam és ég így, 2,5 évesen sem alszik el egyedül, csak ha ott vagyok vele.
2011. dec. 3. 14:03
9/22 anonim válasza:
Én is a téli öltöztetést és az altatást is néha(szerencsére nem mindig)
2011. dec. 3. 14:12
10/22 anonim válasza:
Én azt a részt, amikor ordít és nem tudod mi a baja. Akár icicpinek is, ugye akkor ráfogunk mindent a hasára, később a fogára, és szerencsétlennek pedig lehet, hogy tök más baja van (a természetes igényeket megvizsgálva és leszámítva), akár nagyobb korban, mikor üvöltve ébred éjjel, én meg a visítására, jobb esetben visszaalszik, rosszabb esetben beteg lesz, és akkor ha felveszem akkor is csak visít, látom rajta, hogy fáj valami, mégsem mondja. Mikor később kiderül pl. hogy piros a torka, és az fájhatott neki stb. Szóval én ezt az éktelen sírást hagynám ki (ami nem hiszti) amivel sokáig nem tudunk mit kezdeni. Miért nem mutatja vagy mondja meg a két évesem, hogy mi a baja? Persze, tudom, ő még nem tudja megmutatni hogy hol fáj, de akkor is.... Azt hiszem a párom még jobban kihagyná ezt a helyzetet az életből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!