Kisgyerekesek, jogosan vagyok kiakadva?
Nektek mennyi szabadidotok jut magatokra?
En kulfoldon elek, lanyom 2,5 eves. Ferjem keso este jar haza a munkabol, vasarnap is dolgozik. Nagyon ritkan van itthon, de olyankor azert el-elvan a gyerekkel fel orakat.
Neki van annyi szabadideje, hogy munka utan heti 2-3 alkalommal beuljon vhova a haverjaival (egy sor, egy kave, kartya stb).
En viszont 2,5 ev alatt sehol sem voltam egyedul. Se egy vasarlas,se egy fodrasz stb.
Ma reggel keresett vmit a konyhaba es elkezdte a magaet, hogy egesz nap itthon vagyunk es a szekreny hogy nez ki stb, meg hogy engem egy gyerek is hogy lefaraszt stb.
Elegem van! Vagy csak en bolondultam meg?
Koszi a valaszokat. Arra nem szol semmit, ha a gyerekkel megyek valamerre.
Igazatok van egyebkent. Holnap be is jelentkezem fodraszhoz, aztan nem erdekel, hogy mit mond. Ennyi nekem is jar.
:-) Helyes. Neki is jó lesz, ha csinos vagy. Nem hinném, hogy szörnyeteg lenne a férjed, ne félj szólni, hogy vannak igényeid.
Én ma büszkén mondhatom, 2 heti tervezés után sikerült fél órát kiszakítanom szőrtelenítésre. (Persze nálunk más a helyzet, 8 órában dolgozom - most itthonról-, 1 hónapja szinte folyamatosan beteg a kislányom és a nagyszülők is). Viszont, ha el akar menni itthonról a férjem vagy én egyedül, megbeszéljük és elengedjük egymást. Enélkül nagyon nehéz lenne.
Én két hetente egyszer megyek el beülni valahova a barátaimmal, hetente egy napot pedig a kisfiunk (21hós)a nagyinál van reggeltől estig. A párom nem nagy hepajozós, de két hetente ő is elmegy, de azt szereti inkább, ha elhívjuk az ismerős párokat és itt vacsiznak, utána letesszük a srácot aludni és felnőttesen elröhögcsélünk. Fodrásznál én sem voltam 3 hónapja, de most csak trehányságból :P
Eddig azt hittem, hogy ez a normális, de legalább is ez a minimum, de a válaszokat látva most már úgy érzem, hogy én nagyon is el vagyok kényeztetve :)
Szervezz programokat, ha meg tudod oldani és hagyd többet az apjával, most már simán el tudnának lenni tán egész nap is, fociznak, elmennek motorozni, játszanak a lakásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!