Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekesek, jogosan vagyok...

Kisgyerekesek, jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

Nektek mennyi szabadidotok jut magatokra?

En kulfoldon elek, lanyom 2,5 eves. Ferjem keso este jar haza a munkabol, vasarnap is dolgozik. Nagyon ritkan van itthon, de olyankor azert el-elvan a gyerekkel fel orakat.

Neki van annyi szabadideje, hogy munka utan heti 2-3 alkalommal beuljon vhova a haverjaival (egy sor, egy kave, kartya stb).

En viszont 2,5 ev alatt sehol sem voltam egyedul. Se egy vasarlas,se egy fodrasz stb.

Ma reggel keresett vmit a konyhaba es elkezdte a magaet, hogy egesz nap itthon vagyunk es a szekreny hogy nez ki stb, meg hogy engem egy gyerek is hogy lefaraszt stb.

Elegem van! Vagy csak en bolondultam meg?

2011. nov. 26. 10:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, de ez nem egyenrangú kapcsolat. Beszélgess el a férjeddel, mert ebből előbb-utóbb valamilyen formában baj lesz. Hogy milyen formában az egyéni. Van aki megbetegszik, van aki pszichés tünetekkel reagál vagy szimplán lelkibeteg lesz vagy csak egyszerűen drasztikusan kilép vagy cselekszik olyasvalamit, amit később megbán. Óriási butaság volt ennyire megalkudnod.
2011. nov. 26. 15:58
 12/16 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat. Arra nem szol semmit, ha a gyerekkel megyek valamerre.

Igazatok van egyebkent. Holnap be is jelentkezem fodraszhoz, aztan nem erdekel, hogy mit mond. Ennyi nekem is jar.

2011. nov. 26. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszed. Minél később kezded el, annál rosszabb. Akár odáig is fajulhat a dolog, hogy a gyerekre haragszol majd az elviselhetetlen mértékű kötöttség miatt. Fodrászhoz menni eléggé a minimum kategóriába tartozik.
2011. nov. 26. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:

:-) Helyes. Neki is jó lesz, ha csinos vagy. Nem hinném, hogy szörnyeteg lenne a férjed, ne félj szólni, hogy vannak igényeid.

Én ma büszkén mondhatom, 2 heti tervezés után sikerült fél órát kiszakítanom szőrtelenítésre. (Persze nálunk más a helyzet, 8 órában dolgozom - most itthonról-, 1 hónapja szinte folyamatosan beteg a kislányom és a nagyszülők is). Viszont, ha el akar menni itthonról a férjem vagy én egyedül, megbeszéljük és elengedjük egymást. Enélkül nagyon nehéz lenne.

2011. nov. 26. 21:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én voltam a 15.58-as is.
2011. nov. 26. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Én két hetente egyszer megyek el beülni valahova a barátaimmal, hetente egy napot pedig a kisfiunk (21hós)a nagyinál van reggeltől estig. A párom nem nagy hepajozós, de két hetente ő is elmegy, de azt szereti inkább, ha elhívjuk az ismerős párokat és itt vacsiznak, utána letesszük a srácot aludni és felnőttesen elröhögcsélünk. Fodrásznál én sem voltam 3 hónapja, de most csak trehányságból :P

Eddig azt hittem, hogy ez a normális, de legalább is ez a minimum, de a válaszokat látva most már úgy érzem, hogy én nagyon is el vagyok kényeztetve :)

Szervezz programokat, ha meg tudod oldani és hagyd többet az apjával, most már simán el tudnának lenni tán egész nap is, fociznak, elmennek motorozni, játszanak a lakásban...

2011. nov. 26. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!