Kisgyerekesek, jogosan vagyok kiakadva?
Nektek mennyi szabadidotok jut magatokra?
En kulfoldon elek, lanyom 2,5 eves. Ferjem keso este jar haza a munkabol, vasarnap is dolgozik. Nagyon ritkan van itthon, de olyankor azert el-elvan a gyerekkel fel orakat.
Neki van annyi szabadideje, hogy munka utan heti 2-3 alkalommal beuljon vhova a haverjaival (egy sor, egy kave, kartya stb).
En viszont 2,5 ev alatt sehol sem voltam egyedul. Se egy vasarlas,se egy fodrasz stb.
Ma reggel keresett vmit a konyhaba es elkezdte a magaet, hogy egesz nap itthon vagyunk es a szekreny hogy nez ki stb, meg hogy engem egy gyerek is hogy lefaraszt stb.
Elegem van! Vagy csak en bolondultam meg?
Nekem is ezt mondta, ezert egy napra otthagytam a kicsivel, persze hagytam kajat is.
10-kor mentem el, es delutan 3-kor mar otthon voltam, de addigra teljesen kikeszult, azota nem cseszeget, mert rajott, hogy a gyerek nem olyan, amit leteszünk a sarokba, amig mast csinalunk.
Probaljatok ki, hatha nalatok is bevalik!
De jo lenne komolyan egy nap! Most pont alszik, a kajat odaraktam, furdeni fogok es kovet mosni, ma a hazimunkaval jol haladtam.
Inkabb abba lehet belehulyulni szerintem, hogy minden napom ugyanugy telik. Mit nem adnek egy szabad delelottert a varosban egyedul!
3 gyerekkel vagyok így itthon! Tudjátok mi volt eddig a kikapcsolódás? Tavalyig minden hónapba egyszer elmentünk nagybevásárolni,családostól. Igaz,az úttal együtt 3 órán belül megvolt,de akkor is jó volt... Már az sincs. Most azt tartom kikapcsolódásnak,ha nagy ritkán- havonta 1-2 alkalommal a nagyobb gyerekért egyedül mehetek az oviba... (arra a 15 percre felvállalja a két kicsit vagy az apja,ha éppen itthon van és a legkisebb alszik,vagy a nagyapjuk,aki szintén nagyon ritkán jár erre.)
Kitartás! A gyermek hamarosan oviba megy,akkor,ha nem fogsz dolgozni,jut idő magadra is!
Üdv:3lányos
3 kislany? Minden elismeresem a tied! De tenyleg.
A ferjem mar honapok ota mondogatja a masodik gyereket, mar en is hajlok ra, ugyhogy meg par ev itthonules...
Ha neked sincs segitseged utolso, megkerdezhetem, hogy hogy oldottatok meg, amikor korhazban voltal szulni? A nagyobbakra a ferjed vigyazott?
Az en ferjemnek, ha munkaja van, nem szabadulhat el, szulni meg csak nem vihetem magammal a kicsit.
Teljesen jogosan vagy kiakadva!
De most komolyan csajok, hogy hagyhatjátok magatokat ennyire "kihasználni"?
Tényleg 2,5 éve nem voltál egyedül sehol???? Hát ez borzasztó! Oké, sokat dolgozik a párod, de ha arra van ideje, hogy ő beüljön vhová a haverjaival, akkor arra is lenne, hogy szépen hazatolja a s.ggét és elvan a gyerekével, amíg te lelépsz feltöltődni!
Heti 2-3 alkalommal megteszi???? Akkor minimum az egyik legyen a tiéd, ennyit te is megérdemelsz!
Ne hagyd magad, mondd el neki, hogy erre szükséged van, az ő érdekükben is!
Úristen, én a helyedben már rég bekattantam volna! Nekem már 2 hét is kiakasztó, ha nem megyek sehová a gyerekek nélkül, nemhogy 2,5év!!!!!
Amikor azt írtam,hogy ugyan így vagyok,csak 3 gyermekkel,akkor azt arra értettem,hogy egyedül vagyok Velük,nem segít a kutya sem,csak annyi a különbség,hogy Após itt lakik a városban,annyi "gyík" van,hogy az esetek többségében azt sem tudjuk,él e még! Sokszor hiába hívtuk/hívjuk,nem veszi fel,nem hív vissza... Nyugdíj után lelép,nyugdíj előtt be-be esik pénzt kérni,nyugdíjkor megadja,utána megint lelép hetekig. Egy tanyán lakik.
Na a szülés úgy volt,hogy előre le volt tisztázva,hogy ha törik,ha szakad,jön vigyáz a lányokra,ha más nem akkor,amikor indulnom kell... majdnem össze jött!
A Párom az nap hajnalban ment dolgozni 2 napra (őr,24/24-ben dolgozik,de akkor 48/24-be kellett mennie),mikor szültem. Elindult 5-kor,rá 1,5 órára már meg is volt a kislányunk. Apóst riasztottam,de a mentők hamarabb ide értek-sőt,már Szandra is ott ordított mire Apósom ideért :-) Maradt a lányokkal,nem sokkal rá a Párom csetlő-botló mamája is ide ért,így vigyáztak együtt a lányokra. A 4. nap hazajöttem a kórházból,az 5. nap még jött Após,elment nekem boltba,majd kezdődött minden elölről- jött ha elfogyott a pénze,nyugdíjkor meghozta,majd amíg tartott a nyugdíj nem láttuk. Szóval ilyen értelemben egyedül vagyok!
Üdv:3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!