Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi értelme van egy olyan...

Mi értelme van egy olyan kisbiciklinek aminek nincsen pedálja?

Figyelt kérdés

Főleg ha akkora mint a kismotor, lényegében ugyan az ugyan akkora csak már bicikli formálya van.

Konkrét eset is van, ahol a szülők 100% hogy újonnan vették, pedig motorja is volt a gyereknek. 2 évesnek már nem kéne normális bicikli vagy ez a háromkerekű? Sokkal nagyobb értelmét látom mint egy olyan biciklinek aminek nincsen pedálja.

2011. nov. 22. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hogy mi az értelme,pl az hogy a lányom 2 évesen már nagyon tudott futó bringázni,és 3 évesen 2 kerekű 12-es biciglivel menni.Nem ugyan az mint a motor mert 2db bicigli kereke van és neki magának kell rájönni hogy kell egyensúlyban tartani.Persze ehhez egy mozgásra fogékony kisgyerek is kell!!
2011. nov. 23. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Jót mosolygok a kérdésen, pedig én is feltehettem volna.:) Számomra is viccesnek, fölöslegesnek tünt. Aztán az 1,5 éves, jól motorozó - korához képest jó mozgásu - kislányom egyik áruházban megkaparintott egy futóbiciglit. Meglepődve vettem észre, hogy egyrészt tud menni vele, másrészt több ügyeséget igényel. Meggyőzött.:) 2 éves szülinapjára(áprilisban) futóbicigli lesz az ajándéka:).
2011. nov. 24. 00:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!