Beteg babát mivel vesztek rá, hogy ágyban melegben maradjon?
29hónapos gyermekem beteg, és nem tudom rávenni, hogy feküdje ki magából(lázas, befullad)
Ti mivel tartjátok ágyban?
Nálunk ilyenkor egész nap megy a mese. Bár az én lányom sem fekszik egész nap. Mondjuk, ha lázas, akkor fekszik, de ha már hőemelkedés csak, akkor mászkál, játszik.
Ha képes felkelni a gyereked, akkor biztosan nem verte le annyira a láz, akkor szerintem hagyd, ne erőltesd az ágyat. Úgyis jobban elfárad most (feltételezem), hamar vissza fog bújni.
Ja igen, nálunk ha betegség van, akkor össze szoktam tolni a nappaliban a két fotelt, abból csinálok betegágyat. Ez annyira tetszik a lányomnak, hogy néha még gyógyulás után is bekamuzza, hogy beteg, mert oda akar feküdni :)
Apa helyén fekszik ilyenkor, de nem hajlandó betakarózni, pedig jéghideg keze lába, kesztyűn gondolkodtam meg 3.zoknin. És folyton nyikorog, ha orrot kell fújni/szívni, ha adom a köptetőt ha nem...
Neki sajna nagyon kéne, mert nagyon csúnyán be tud fulladni, szó szerint elszürkül, és ki kéne feküdnie, nem szeretnék khba menni vele.
Már most igazi pasi.
A mesét itt hagyja, ha egy percre kilépek a konyhába jön utánam... zenét szintén.
Sajna úgy fest a kicsi is elkapta:S
kisfiam épp nemrég volt beteg.csak aznap feküdt,mikor a dokinál voltunk.befeküdt az én helyemre az ágyba,melléfeküdtem.mivel lázas volt rá nemsokra el is aludt én meg meglógtam mellőle,hogy a dolgomat tudjam csinálni.mikor felébredt mesét nézett,meg könyvet nézegetett.másnap már nem feküdt,mert jobban volt.26 hónapos
jobbulást a gyerkőcnek.
Köszönjük.
Hát most töltök micimackós meséket, remélem kis időre leköti majd, forrócsokival, sütőtökkel.
Na meg építőkockákkal.
Lázasan arra vigyázz, hogy ne fűtsd túl. az már régi nézet, hogy ki kell izzadnia magát a meleg takaró alatt.
Pihenjen, igyon sok folyadékot.
Nálunk ilyenkor mese nézés van, színezés, rajzolás, gyurmázás, építőkocka, minden olyan tevékenység, amit ülve is lehet csinálni.
Kruppos, vagy asztmás, hogy befullad?
Jobbulást, egy kruppos anyuka
Bronchitises csak.
Nem izzasztom, eszemben sincs, sőt, a hidegebb levegő ami neki kell.
De mégis pihennie kell, nem ugrabugrálnia, meg pláne nem hisztiznie.
Tavaly annyira belelovalta magát a hisztibe, mert bágyadtan nem mentek a dolgai, hogy szó szerint szürke volt az oxigénhiánytól-khban kötött ki a bébi. 30perc alatt odáig jutott a sírás-befulladással, hogy azt hittem a kezemben hal meg:( és ezt évente egyszer előadta eddig.
Na ezt idén nem akarom, mert a 10hónapos anyatejes lányt nem tudom kiakasztani arra az egy hétre a füstre:S hogy várj meg itt, apa nem tudna eljönni szabira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!