Vittetek ki másfél-két éves babát ilyen nagy melegben a stradnra? Hogy bírta?
Megfelelő napvédelem, kalap, póló, naptej, napernyő, faárnyék, rengeteg innivaló esetén mennék, megyünk is, ha van rá lehetőség.
Sokkal jobban lehet bírni a vízben, és egyáltalán vízparton a szabadban, mint itthon.
Egy pannellakó anyuka -a nyugati fekvésű (!) gyerekszobában már most 30 fok van :(
Detto mint az előző panellakó :o)
Mi tegnap is voltunk, holnap is megyünk, sőt hétvégére valami sátrazást is terveznénk a balcsihoz.
Ma csak azért nem mentünk, mert gondoltam néha itthon is kéne lenni, de halál. Lementünk motorozni 10-kor, mintha szaunában lettünk volna, persze árnyékos helyeken próbálunk menni, de néha kell olyan részen is, ahol tűz a nap. Persze a fiam pont ezen a részen kezd gondolkodni a motorján, meg kavicsozni, meg stb....
Strandon annyira másabb a levegő. Gondolom hogy tegnap sem volt hűvösebb, mégis sokkal jobban elviseltem.
Árnyékos helyen voltunk, vízben délelőtt kétszer voltunk fél órát, majd ebéd, alvás az árnyékban, majd délután is kétszer voltunk a vízben, akkor már több időt, mert a gyerekmedence árnyékos volt. Kentem minden vízbemenetel előtt, vizet kapott sokszor... nagyon élvezte, élveztük.
Szerintem menjetek, de korán reggel, hogy kapjatok árnyékos helyet, és azt is nézzétek, hogy délutánra hol lesz árnyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!