Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vittetek ki másfél-két éves...

Vittetek ki másfél-két éves babát ilyen nagy melegben a stradnra? Hogy bírta?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy kimenjünk-e. Mennek ismerőseink és hívtak minket is.
2011. aug. 24. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi voltunk múlt héten délután háromkor mentünk,és nagyon élvezte.Most szombaton szeretnénk menni megint.Jó alaposan be kell kenni naptejjel többször is,és adj rá sapit.Többször itasd meg.A fiam két éves lesz.Két órán keresztül ki sem akart jönni a vízből.aztán az árnyékban evett ivott.Ennyi elég is volt neki,de ez a két óra is remek volt.
2011. aug. 24. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Megfelelő napvédelem, kalap, póló, naptej, napernyő, faárnyék, rengeteg innivaló esetén mennék, megyünk is, ha van rá lehetőség.

Sokkal jobban lehet bírni a vízben, és egyáltalán vízparton a szabadban, mint itthon.

Egy pannellakó anyuka -a nyugati fekvésű (!) gyerekszobában már most 30 fok van :(

2011. aug. 24. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Detto mint az előző panellakó :o)

Mi tegnap is voltunk, holnap is megyünk, sőt hétvégére valami sátrazást is terveznénk a balcsihoz.

Ma csak azért nem mentünk, mert gondoltam néha itthon is kéne lenni, de halál. Lementünk motorozni 10-kor, mintha szaunában lettünk volna, persze árnyékos helyeken próbálunk menni, de néha kell olyan részen is, ahol tűz a nap. Persze a fiam pont ezen a részen kezd gondolkodni a motorján, meg kavicsozni, meg stb....

Strandon annyira másabb a levegő. Gondolom hogy tegnap sem volt hűvösebb, mégis sokkal jobban elviseltem.

Árnyékos helyen voltunk, vízben délelőtt kétszer voltunk fél órát, majd ebéd, alvás az árnyékban, majd délután is kétszer voltunk a vízben, akkor már több időt, mert a gyerekmedence árnyékos volt. Kentem minden vízbemenetel előtt, vizet kapott sokszor... nagyon élvezte, élveztük.

Szerintem menjetek, de korán reggel, hogy kapjatok árnyékos helyet, és azt is nézzétek, hogy délutánra hol lesz árnyék.

2011. aug. 24. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A parom volt a 2 evesunkkel a hetvegen, delelott 10 korul mentek , sapi, 1 liter viz a kicsinek, fa alatt arnyek, ugy bekente naptejjel, hogy mikor delutan 2-kor hazajottek meg mindig feher volt. Nagyon elveztek, meselte hogy alig tudta kivinni a vizbol, a lanyom meg egesz nap utana arrol aradozott, hogy milyen jot locsizott. Szerintem nyugodtan menjetek, jot tesz az kicsinek-nagynak egyarant.
2011. aug. 24. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Off. az én párom nem vinné el egyedül...
2011. aug. 24. 13:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Kimentünk és nagyon-nagyon jól sikerült. Sok napkrém, sapka, víz, nagyon tetszett a kisfiamnak, szuper! Máskor is megyünk :)
2011. aug. 24. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
13/58-asnak talan az enyem sem amugy, de mivel barmelyik percben beindulhat nalam a szules, nem epp a strandon all az eszem ekkora pocakkal.
2011. aug. 25. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!