El lehet menni egy másfél éves gyerekkel a Fővárosi Állatkertbe ebben a nagy melegben? Pénteken mennénk, de nem tudom, hogy mennyire fás, árnyékos az állatkert, mert még nem voltunk.
Szia!
Én sem mennék
Azért nincs ott annyi fa,mi voltunk már nyáron,de nincs sok árnyék
Mi tegnap voltunk egy másfél évessel és nagyon meleg volt. A hűsítő vízpermetes kapuk jók, a gyerek azt élvezte a legjobban, alig lehetett elhozni onnan mikor már tiszta víz volt :) Van sok fa, de az állatoknál nem mindig van árnyék és az is igaz, hogy a jórészük behúzódott a barlangokba, oroszánt, tigrist, pingvint stb. nem is láttunk egyáltalán.
Ja és azt vettem észre, hogy az ilyen kicsiket még nem nagyon érdekli az egész, mert nekik messze vannak az állatok és a legtöbbet meg sem tudják fogni. Az enyémet csak a zsiráfok kötötték le, mert azokat etethette is (azóta csak ezt emlegeti :)
Szóval szerintem gondoljátok meg, mert emelett nagyon drága is!
De ha mentek akkor jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!