Az én barátnőm 6 hónappal idősebb kislánya is gyönyörűen beszél, olyanokat kérdez h csak na....én meg alig várom már h a kisfiammal mondókázzunk! Van egy pár amiből mond szavakat, de alig várom már h együtt mondjuk az egészet. Ma pl a zsír és a szia szóval próbálkozott! Ja, és én pár napja elvettem tőle a cumit, látta ahogy a kukás autó elviszi, remélem így gyorsabb lesz a fejlődés beszéd terén. Amúgy ő nappalra szobatiszta.
2011. nov. 20. 10:40
12/15 anonim válasza:
18:19 és 18:20as 26 hónapos fiúcska anyukája vagyok. Az én fiam 7,5 hónaposan állt fel, 10 hónaposan járta be a lakást, de még csak a széket tologatva, igazán 1 évesen indult el. Neki van egy kis barátja, 3 hónappal fiatalabb, kb. 2 hónapja egy kukkot sem mondott a kisfiú, ma már elég szépen 2-3 szavas mondatokban beszél, bár még sokat halandzsázik mellé. Ő cumizik.
Az én fiam nem cumizik, 17 hónapos korában eldobta, úgyhogy arra sem tudom fogni, hogy amiatt nem beszél.
2011. nov. 20. 12:56
13/15 anonim válasza:
Én a legelső vagyok! Az én kisfiam 21 hónapos. Egy éves korában eldobta a cumit és csak alváshoz használja, így arra sem tudom fogni. Egy évesen kezdett el járni, így arra sem....a ti kisfiatok már nagyobb....de azért én is nagyon várom már hogy mondjon valamit...:) ja és nem szoba tiszta...tudja, hogy hová kell kakilni, pisilni....meg már zavarja ha kakás és pisis, de belepisil ugyan a bilibe de mellé is mert még tetszik neki....
2011. nov. 20. 13:31
14/15 anonim válasza:
Az én kisfiam 20 hós,3 hónapja kezdett beszélni,azóta olyan ütemben fejlődött,hogy már mondatokba beszél,mondókákat mond.Nagyon édes,olyan jó hallgatni őket,néha olyan vicces dolgok pattannak ki a kis fejükből.
Szóval mi korán kezdtük ezt,de tuti semmi baja nincs,sok ilyen kissrácot ismerek.Most még csak figyel,aztán ha beindul a nyelve nem lesz csend soha:)
2011. nov. 21. 13:17
15/15 A kérdező kommentje:
hát akkor nagyon ügyes kisfiad van :) én is várom már hogy beszéljen nagyon cuki így sincs soha csend hát még ha elkezd beszélni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!