Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aggódjak szerintetek?

Aggódjak szerintetek?

Figyelt kérdés

Kisfiam most másfél éves és vannak fura önkéntelen kézmozdulatai. Illetve csak egy de nekem elég feltűnő, más csak azt látja, hogy valamit alaposan megnéz.

Szóval néha a jobb kezét a szeme elé veszi és egy kicsit maga felé fordítja a kézfejét a fejét pedig balra dönti.

Ez szerintetek normális?

2011. aug. 12. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Leprobáltam egy párszor a mozdulatot, nem tartom furcsának, de ha nagyon aggodsz legközelebb mond el a dokitoknak, ö is megnézi, maximum eg gyerekidegygogyászhoz küldi, de sztem nem lehet komyol baj ha más önkéntelen mozdulata nincsen. ne aggodj.
2011. aug. 12. 22:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál és hogy lepróbáltad a mozdulatot!

Azóta jó sok idő eltelt és már nagyon ritkán csinálja, talán teljesen abba is hagyta. Remélem minden ok, de ha a babát össességében nézem akkor meg vagyok nyugodva! :)

2011. szept. 13. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!