Aggódjak ha nem hízik 2 éves kisfiam?
1,5 évesen majdnem annyi volt mint most, közel a 2-höz.
Növekszik cm-re, de a súlya stagnál :(
Nem egy nagy étvágyú gyerek.
Nagyon kezdek aggódni :(
Köszi a megnyugtató válaszokat!
Ő is nagyon mozgékony, jókedvű gyerkőc, de enni nem igazán szeret :(
ezt én is írhattam volna....:(
a kisfiam nagyon válogatós, annak ellenére, hogy nem egy csokis, chipses, sütis gyerek, ráadásul nem szereti az üdítőket sem, csak a vízet, szóval erre sem foghatom, hogy nem eszik, inkább mikor milyenje van, van, hogy 2 nagy szelet husit is, másnap túrkálja és az Istenért nem eszik. a lényeg, hogy a 2 éves vizsgálaton 12 kg volt, most elmúlt 2,5 éves és szintén 12 kg. tehát semmit nem hízott fél év alatt. cm-ben nő, és nem is csont és bőr, de valamiért stagnál.
Engem a testvérem és anyu paráztatott be, miután megmértem a fiamat és láttam, hogy annyi, mint 1,5 évesen, megkérdeztem tőlük, hogy nem sovány a gyermekem? Erre az volt a válasz, hogy de, sovány.
Azt mondták, hogy vacsira is adja főtételt. Szegénynek addig erőltettem este, hogy egy kicsi vissza is jött neki :(
Tízóraira és uzsira szerintük kevés a joghurt v. a krémtúró. De azt legalább szereti és megeszi.
Az én gyerkőcöm is így van.Alig akar enni,de annyit mozog,szinte csak akkor pihen napközbe, amikor alszik.Volt már hogy én sírtam mert nem akart enni. Tudom milyen rossz ez,de ne aggódj!!!!!
A védőnő azt tanácsolta csináljak hangulatot az evéshez,meg akartam kérdezni ,hogy talán gyertya fényre gondolt:),de nem akartam balhézni.
Na ja..., hangulatot.., ez jó :D
Olyan hülyeségeket tudnak néha mondani.
Az én fiam sem olyan, akinek csak úgy el lehet terelni a figyelmét arról amit éppen csinálni szeretne és oda lehetne csábítani az asztalhoz bármivel is.
Próbálok nem aggódni. Köszi a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!