Aggódjak vagy sem (nyaralás közbeni probléma)?
Figyelt kérdés
Lányom 4x hányt 4napon belül. Nem hajlandó szilárd ételt fogyasztani, amit véletlenül meg is eszik, azt estére ki is hánnya. Lehet a melegtől? Nagyon izzad, gyakran köhög, amúgy semmi más baja nincs, nappal eleven, jókedvű. Ma utaznánk még távolabb otthontól, de nem tudom merjünk e..2011. júl. 14. 07:15
1/6 anonim válasza:
Doki azonnal. Majd az megmondja hogy mehettek-e.
2/6 anonim válasza:
Orvos....Aztán ha azt mondja minden ok akkor nyaralás.Ha nem akkor el kell halasztani.
3/6 anonim válasza:
Nem téged akarlak bírálni, vagy talán kicsit mégis, de miért nem vitted már hamarabb orvoshoz? Ilyen melegben lehet 4 napra 4 hányás nem sok, de akkor is furcsa nem? Ki is száradhat ekkora hőségben, ráadásul köhög is...
4/6 anonim válasza:
Ha köhög, és nem eszik rendesen, lehet torokgyulladás (fáj a nyelés), ami okozhat hányást (lenyelt slejm miatt). Orvos sztem is. Nem hiszem, hogy ne engedne tovább, max ír fel vmi gyógyszert, te is megnyugszol.
5/6 anonim válasza:
Furcsa, hogy csak 1X hány egy nap, de én az első után vittem volna már dokihoz....
És ne mennék vele sehova!
6/6 A kérdező kommentje:
Miután kiírtam a kérdést minden tünet elmúlt, rendesen evett, nem hányt. Nem tudom mi volt ez nála.. Most már teljesen jól van 3.napja a szokásos hisztijeit leszámítva. Lehet csak a meleg készítette ki..
2011. júl. 17. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!