Kell pénzt adni az orvosnak (gyermeksebész), ha csak egy sima vizsgálatra viszem a pici fiamat?
Szerintem egyáltalán nem kell pénzt adnod az orvosnak. Szerintem csak akkor, ha soron kívül fogad titeket, esetleg körzeten kívülről. de azért, mert a kötelező feladatát ellátja nem.
Mi Békés megyeiek vagyunk. Mikor a körzeti sebészetre jártunk Szegedre egy fillért sem fizettem. De mikor bekönyörögtem magam és a gyerekem Prof. Pintér Andráshoz Pécsre, hogy ő műtse meg a lányomat, akkor fizettem a műtét után 50.000 Ftot. És egyáltalán nem sajnáltam érte.
De azért mert munkaidőben a kijelölt munkáját végzi, szerintem nem jár plussz pénz. A plussz szolgáltatást vársz el, csak azért.
Műtét után sem kell pénz adni. A gyerekgyógyászatban nincsen paraszolvencia (a legtöbb helyen). Teljesen normális jelenség, hogy az orvos, vagy a nővér nem kap hálapénzt. Ha mindenképpen meg akarod hálálni vegyél egy kis ajándékcsomagot. Annak is nagyon fog örülni.
Egy gyerekápoló
Mióta "kell"????
Nem kell!!!
Főleg nem egy szakrendelésen. Ott nem kell! Ha fizetni akarsz, vidd magándokihoz!
Ne rontsd te is a fizetni nem tudó anyukák helyzetét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!