Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kell pénzt adni az orvosnak...

Kell pénzt adni az orvosnak (gyermeksebész), ha csak egy sima vizsgálatra viszem a pici fiamat?

Figyelt kérdés
Meg kell majd műteni vmikor a kukiját,mert nem jó helyen van a hugycsőnyílása.Most visszük először megmutatni egy sebésznek az I.sz.Gyermekklinikára, rendes, rendelési időben.Ilyenkor még nem kell pénzt adni, ugye?Csak ha műtétre kerül majd sor? Annyira nem vok otthon ebben a témában :(
2011. jún. 18. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell neki pénzt adni. Igazából még műtét után sem, elvégre ezért kapja a fizetését.
2011. jún. 18. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem kell pénzt adnod az orvosnak. Szerintem csak akkor, ha soron kívül fogad titeket, esetleg körzeten kívülről. de azért, mert a kötelező feladatát ellátja nem.

Mi Békés megyeiek vagyunk. Mikor a körzeti sebészetre jártunk Szegedre egy fillért sem fizettem. De mikor bekönyörögtem magam és a gyerekem Prof. Pintér Andráshoz Pécsre, hogy ő műtse meg a lányomat, akkor fizettem a műtét után 50.000 Ftot. És egyáltalán nem sajnáltam érte.

De azért mert munkaidőben a kijelölt munkáját végzi, szerintem nem jár plussz pénz. A plussz szolgáltatást vársz el, csak azért.

2011. jún. 18. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Műtét után sem kell pénz adni. A gyerekgyógyászatban nincsen paraszolvencia (a legtöbb helyen). Teljesen normális jelenség, hogy az orvos, vagy a nővér nem kap hálapénzt. Ha mindenképpen meg akarod hálálni vegyél egy kis ajándékcsomagot. Annak is nagyon fog örülni.

Egy gyerekápoló

2011. jún. 18. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nem éjjel 3-kor akarod, hogy fogadjon. Rendes munkaidejéért pénzt kap, fizetésnek hívják. Műtét is munkaidőben zajlik gondolom. Így akkor sem kell semmit kifizetned neki.
2011. jún. 18. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért kellene pénzt adni? Én ott szoktam fizetni, ahol látom, hogy beütik az összeget, és utána kapok róla számlát.
2011. jún. 18. 18:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaj, nem is tudom mit aggódom ezen, mert ugyanazon a véleményen vok,mint ti.Csak mivel sajnos a rákos beteg Apukámnál azt tapasztaltam, hogy kizárólag akkor foglalkoznak az emberrel, ha pénzt ad.Ráadásul úgy beszéltek mindenféle "tarifákról", hogy nagyon jól tudták, hogy nem lehet megmenteni :( Őszintén remélem, hogy a gyermek kórházakban nem így állnak hozzá a gyerekekhez!
2011. jún. 18. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Mióta "kell"????

Nem kell!!!

Főleg nem egy szakrendelésen. Ott nem kell! Ha fizetni akarsz, vidd magándokihoz!

Ne rontsd te is a fizetni nem tudó anyukák helyzetét!!

2011. jún. 18. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!