Most akkor nem sétálhatnak a kisgyerekesek, kisbabások a szmog miatt? Ti kimentek sétálni?
Figyelt kérdés
A tv ben is azt mondják mindehol, hogy ne menjünk a szabadba, főleg a kisgyerekesek ne, mert szennyezett a levegő, magas a szálló por,akkor most egyáltalán nem mentek kia gyerekkel ilyenkor?És ha ez 2-3 hétig ilyen szennyezett lesz a levegő akkor egyáltalán ne menjünk ki?Ti kiviszitek ilyenkor a babátokat,kisgyermeketeket?Ha igen akkor naponta hány percre, és hány óra felé?2011. nov. 17. 09:16
11/14 anonim válasza:
Én megkérdeztem a bölcsiben, nem viszik ki őket ha szmogriadó van, tegnap sem voltak és ma sem mennek ki. Éreztem is fiamon tegnap este, hogy túl sok energiája maradt.
12/14 anonim válasza:
Gondolkodtam én is most hogy menjünk-e. Gellérthegyre mentünk volna de lehet hogy mégse... Pedig olyan szép napsütéses idő van...
13/14 anonim válasza:
Szia! Ha tudom, inkább délelőtt megyek ki a kisfiammal fél órát, mert akkor tiszta a levegő. Délután is megyek fél órát, nagyon szeret kint lenni, és úgy vagyok vele, hogy kell egy kis levegő. Persze ha nagyon szmogos, semmi esetre sem megyünk ki. Teszünk egy nagy kört, és jövünk haza.
14/14 anonim válasza:
Ma sikerült megkérdeznem, nem viszik ki őket és tegnap sem vitték. Mondjuk ezt láttam magamtól is, mert gyanúsan tiszta volt a lányom nadrágja ;)
Ha otthon lennék vele, max bevásárolni mennénk le. Szabályos füstköd van, tisztán látszik, ha átmész vmelyik hídon. (Bp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!