Szmog? Levegőzés, vagy itthon maradás?
Akiknek nincs dolguk, és nem lenne muszáj kimozdulniuk, azok kimennek sétálni ebben a szmogos időben?
Bevallom, hogy rettenet lelkiismeretfurdalásom van, mert már 3 napja nem voltunk kint. Észrevettem, hogy nagyon könnyzik a kicsikém szeme a kinti levegőn, és úgy gondolom többet ártok, ha kiviszem. Szellőztetni sem szellőztetek, hanem most a klímát nyomatom, mert az megszűri a levegőt.
Én dramatizálom túl, vagy Ti is inkább otthon maradtok?
Én kiviszem sétálni az 1évesem. Mert muszáj elmennünk boltba, postára. Engem inkább ez a nagyon hideg zavar, úgyhogy csak a játszóházig sétálunk :)
Az a baj, hogy itthon már úgy érzem kevés vagyok neki, kell a babatársaság, hogy elfáradjon. Szóval unalmas lenne neki 3napig itthon, velem :) Még ha nekem nem is...:D
Mi minden nap lemegyünk 10-től 12-ig. Két gyerekem van.
Nem csak a hidegtől könnyezik a gyereked szeme?
Én nem bírnám a bezártságot.
Mi is lemegyünk. Mi falun lakunk, és nincsenek adatok az itteni szmogól, de szerintem szörnyű. A legtöbben még a szeméttel tüzelnek a kályhában, sőt múlt héten volt egy pasi, aki a nagy ködben még a kertben a gazt is meggyújtotta. Na, akkor tényleg hamar bejöttünk, mert én sem kaptam levegőt. Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak!
10-15 percre azért ki szoktunk menni.
Mi vidéken lakunk, relatív nagyvárosban.
Elméletileg itt is van légszennyezés. Viszont, ha kimarad a séta - egy nap kétszer sétálunk délelőtt és délután -, akkor a lányom nem alszik összefüggően 2-3 órát és iszonyat hisztis és nyűgös lesz.
Ugyebár ő még egyenlőre csak alszik a kocsiban, így én nem vettem észre rajta a szmogtól semmilyen változást.
Igazából, amitől tudom óvom és védem, de örökké pl. nem zárhatom be a lakásba... régebben is volt szmog és jövőben is lesz.. talán még durvábban, mint ami most van ...
hmmmmmmmmmmm............hát teljesen jogos amit írtok, és félre ne értsetek mi is mindig járunk sétálni, nyilván van amikor valami miatt kimarad, de nem ez a jellemző. Nagy szellőztető is vagyok, de egyszerűen most nem lehet.
Miskolciak vagyunk, családi házas részen lakunk. Elmondani nem tudom, hogy dől be a füst az ablakokon, mert ugye rengetegen váltottak fatüzelésre. Kicsinál, hogy most egész télen ez lesz? Bent kell ülnünk? A hideg nem hiszem, hogy zavarja, mert egy kis örökmozgó szaladgáló. Na mindegy.........köszönöm a válaszokat, érdekel, hogy most tényleg csak én nem viszem őt ki?
mi nem megyünk sétálni. azt mondják káros, ne menjünk ha nem muszáj. hát én márpedig ennek nem teszem ki a gyerekemet :)
sok program van amit lehet csinálni, pl. ma játszóházba megyünk.
van különbség aközött, hogy elmentek valahova vagy aközött, hogy kint köröztök 2 órát ;)
Ezen én is szoktam dilemmázni! De 3napot én sem bírnék ki a lakásban,nem hogy a gyerek. Pesten lakunk,de muszáj kimenni a kislányommal,mert lerombolja a lakást!
Meg a boltba majdnem minden nap menni kell,egyedül vagyunk.
Mennyi idős a babád?
Direktbe levegőzni-vagy szmogozni:S-nem megyünk ki.Csak orvosnál voltunk tegnap,addig voltunk kint,boltba,ilyenek.Reggel is 1x szellőztettem,de undormány szag jött be,én érzékeny vagyok a szagokra,azóta nem nyitottam ablakot.Majd még este pár percre és elég is.
Debrecen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!