Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek nyűgös volt a babája...

Akinek nyűgös volt a babája mikor hagyta el ezt? Hogyan boldogultál nap mint nap? Milyen módszereket alkalmaztál? (pl. levegőzés)

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
az én babám 8,5 honapos, amiopta megszületett szinte le se lehet teni, nyügüs, sirdogálm ordit, most már egy honapja néha 5-10 percet el van egyedül és akkor van nyugtom mikor sétálunk dél körül akkor 1-2 orátalszik a kocsiban, de utána minden megy elölröl, alig haladok valamivel itthon, a hajam széna boglya, a lábam mint egy özé:) néha hordozoba teszem és kap kölesgolyokat a kezébe igy velem mosogat , fözünk valami egyszerüt, de többnyire vagy sir amig felmosok, vagy elhalasztodnak a dolgok, mindenki azzal cseszeget hogy tegyem le had orditson, mert sose lesz el egyedül, utolag már bánom hogy kicsi korban nem szoktattam hozzá..
2011. márc. 30. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám is elég nyűgös 6 és fél hós.

Kialakítottam a lakásba kis játszó helyeket pl a jároka, a mózes,a játszószőnyeg, a pihenőszék,kiságy ezekre a helyekre rakosgatom és mindenhol más játéka van.Hozzáteszem , hogy ritka amikor egy helyen elvan 15 percnél tovább.Közbe hurcibálom,hol a kezemben , hol a kenguruba.Sokat játszom vele azt nagyon imádja.

A sétánál sem mindig alszik el csak nagyon sokára, vagy néha van olyan is , hogy azonnal akkor leülök a legközelebbi padra és olvasok.

Néha átviszem a barátnőmhöz ott is jobban elvan mert minden játék új neki és van egy nappal fiatalabb baba is akit nagyon szeret nézegetni.

Segítségem nincs mert a párom estig dolgozik a mamák rokonok 1000km-re laknak és így elég nehéz egyedül vele.

Hogy, mikor lesz vége arra választ nem tudok de nagyon várom már.De ezek ellenére imádom és ő a legnagyobb kincsem.Sok türelmet és kitartást kívánok neked.

Mennyi idős a babád?

2011. márc. 30. 10:53
 3/4 A kérdező kommentje:
3 hónapos én sem hagyom sírni és én sem tudok tőle csinálni semmit.Le sem kötik a dolgok bár ha zenét hallgatunk akkor el van de persze ölben.Ha kiviszem még többnyire alszik de van amikor felkel és akkor is ölbe kell fogni.Annak örülök hogy éjszaka már nincs vele gond.Én is imádom még ettől csak mindig azon aggódok hogy valami baja lehet amiatt sírdogál de nem tudok rájönni.Tisztában van,kap eleget enni,foglalkozok vele egész nap csak abban reménykedek hogy kinövi.Elég nehéz így a dolgom de ez van.
2011. ápr. 1. 08:48
 4/4 anonim válasza:
Mikor változott meg a helyzet végül?
2022. aug. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!