Milyen modszereket tudtok szekrekedesre majdnem 6 honapos babanak?
Figyelt kérdés
Kb.2 hete kezdtunk kostolgatni,alma,szilva,sutotok,korte,azota csak 3 naponta kakal kuppal,nem akarom,hogy hozzaszokjon,de folyton nyugos,annyira sajnalom...:( amugy anyatejes,a tapszert is csak kostolgatja.szilva nem hasznal,mert kikopi,nem izlik neki!2010. szept. 16. 14:29
1/9 Adnil25 válasza:
Szia. Esetleg próbáld meg a kamillateát.
Nekünk jó volt.
2/9 anonim válasza:
A körtét én hanyagoltam,minden k betűs tilos egy jó darabig,de amugy sok folyadék,vagy kamillatea cukorral segiteni szokott.
3/9 anonim válasza:
A kamillatea nálunk is bevált. A védőnő tanácsára jó cukrosan a napi első étkezés előtt kellett inni belőle. Ha nem használt, akkor minden étkezés előtt kapott. Nálunk bevált.
4/9 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt!Mondjuk A lányom megeszi a szilvát,mi azzal kakilunk ha muszáj!Amúgy ha elegendő folyadékot tudtam beleerőltetni akkor minden rendben volt!Mi szívószálas kulaccsal isszuk a vizet!És a kamillatea is jó lehet,ha meg tudod itatni,de én erre is szoktam adni a chamomilla ch 15-öt!Attól is kakil!Nekem a teát végképp nem issza már meg!
5/9 anonim válasza:
Nekem az őszibarack "véletlenül" használt. Nekem nem volt semmi baja a babámnak, csak amikor elkezdtük a hozzátáplálást alma és barack volt, amit váltogattam. 3 napig csak barackot kapott minden ebéd előtt, az orvos azt tanácsolta, ha ízlik neki akkor adhatok neki 1 egészet is. Na, így is lett. Nagyon szereti, de szegényt meghajtotta. Azóta odafigyelek, hogy egymás után 2 nap ne legyen barack. A szilvát és a kötét nekünk nem ajánlotta a védőnnő, mert puffaszt. Azóta is van úgy, hogy barack kúrát tartunk, mert ha több burgonyás vagy almás dolgot eszik az megfogja a kakit. Próbáld meg kitapasztalni, ha úgy veszed észre, hogy összezavarja a baba emésztését, akkor tarts néhány nap szünetet és adj neki csak tejet v. tápszert. Nekünk legalábbis bevált. A kisfiam nem teázik,csak vizet iszik erről nem tudok beszámolni.
6/9 anonim válasza:
Nekünk semmi nem vált be csak a kúp. 1 éves kor alatt még nem szokhat hozzá, használhatod nyugodtan. mindkét lányom szorulásos lett a hozzátáplálás megkezdésénél. Kb. 1,5-2 hónapig 3-4 naponta kúppal volt kaka, 1-2 alkalmat leszámítva. Ezután magától redeződött a helyzet. Szokni kell a szilárd kaját
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek,ki fogom probalni,remelem bevalik...:) meg annyit,hogy milyen zoldseget javasoltok,ami nem fog,esetleg meg segit is?a sutotok tudom,hogy jo,de itt csak olyan van uvegesbol,ami vagy krumplival vagy vmi massal van keverve...
2010. szept. 16. 17:18
8/9 anonim válasza:
Szia! Én írtam, hogy nálunk a barack vált be:) Azt mondták, hogy az almás és a krumplis dolgok fonak, de hogy őszinte legyek én nem vettem észre különbséget. Rákérdeztem a védőnőtől a teára, ő azt mondta, hogy nem rontsam el a fiam, ha egyszer jól megvan a vízzel ne kezdjek neki cukros dolgokat adni, inkább több vizet, mert ugyanúgy kihat a folyadékfolyasztás a babáknál az emésztésre, mint a felnőtteknél. Azt biztos, hogy észrevehetően megváltozik az emésztése a babának. A napokban megyek gyerekorvoshoz majd megkérdezem tőle, mert engem is érdekel, hogy mennyi ideig normális 1-1 ételnél, hogy megkeverik a pocakot. Most, hogy szoktatós a babám így nem gond, ha visszaáll a tépszerre, de ugye ez mindig nem lesz így, majd megírom,hogy nekünk mit mondtak, hátha lesz valakinek valami okos tanácsa.
9/9 A kérdező kommentje:
ok,koszi!!!
2010. okt. 7. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!