Székrekedésre javasolják a 4. hós hozzátáplálást, voltál hasonló helyzetben?
szia, mi a tescoban szoktunk venni ilyen dobozos gyümölcslevet, kicsi szívószálas, 4hós kortól van.
attól jön a kaki, a szentkirályitól nem
3 hónaposan? Nem tartják korainak?
Kitől tudtatok tanácsot kérni? Mikor, milyen mennyiségben kezdjétek, kiskanállal, c.üvegből stb.?
Szia!
Az vagyok, aki 3 hónaposan kezdte a hozzátáplálást. Én is korainak tartottam, de belátom jobb volt. Amúgy a doktornő és a védőnő is tanácsolta. Iszonyat székrekedéses volt a fiam, sajnos semmi nem használt csak a lázmérő és a szélcső. Ezt minden másnap csináltuk, mert kőkemény volt a pocija. Amúgy első nap csak pár kanál levet kapott aztán második nap pár kanál pürét majd kb egy hét alatt kiváltottunk egy kaját. Amúgy az én fiam olyan volt, hogy ha már elkezdte enni onnantól kezdve amíg nem volt üres a tányér v az üveg addig evett (ezt a mai napig tartja általában). Ahogy kiváltottuk az egyszeri étkezést megoldódtak a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!