Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen módszereket ajánlanátok...

Milyen módszereket ajánlanátok, amivel könnyen el tudnám altatni az 5 hetes babámat?

Figyelt kérdés

Már dugig van kajával,a hasa sem fáj,már látszik rajta,hogy kész van,ki van és mégis olyan nehezen alszik el.

A cicin jól bealszik,de az nem a legjobb,mert feláztatja és már fájdogál a mellbimbóm.

2011. márc. 20. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ringasd és énekelj neki,ahogyan ősidők óta szokták az anyák.
2011. márc. 20. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Kösd magadra hordozókendőben. 5 perc alatt belaszik így a legtöbb baba, köztük az enyém is.
2011. márc. 20. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon bevált a nagyméretű felfújható gumilabda (amit vajúdáshoz is szoktak ajánlani) azon ültem, tartottam a karomban és rugóztam vele meg ringattam.
2011. márc. 20. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a "kólika" póz (alkaron hason fekszik) vált be. Egy sólámpa (vagy kislámpa) volt bekapcsolva, azt nézte és közben ringattam.

Nagyon rá kellett hangolódnom és felismernem, hogy mikor hol tart az alvásban. Nálunk több lépcső volt -rugdosás nézelődés -elmerengés, egy pont nézése - lapos pillantás az egy pontra, ekkor lassan ringatva úgy fordultam, hogy lefelé keljen néznie az egy pontot és ekkor inkább mindig becsukta a szemét -még3-5 perc ringatás és irány a kiságy.

Sok sikert.

2011. márc. 20. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi igény szerint etettünk, mindig tele volt a hasa és ezért sosem aludt. Alváscentrumban voltunk, ahol tanácsolták, hogy 3 óránként etessük (azt hittük hülyeség) 2 nap múlva aludt...
2011. márc. 20. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

kedves 21.42!

Hogy oldottátok meg a 3 óránkénti etetést? ha pl hamarabb megéhezett és sírt? Mert nekem is ezt tanácsolta a gyerekdoki, de azt már nem árulta el, hogy ha pl 10 kor eszik akkor ha 11kor már újra enne mivel toljam ki az időt 1ig.nagyon köszi

2011. márc. 21. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!